UUSIMMAT

HBO Nordicin uutuudet helmikuussa: Eurooppalaisia sarjoja ja The Walking Deadin 8. kausi

31.01.2019 18:01 | Muropaketin toimitus

HBO Nordicin helmikuussa tarjolle tulee useita eurooppalaisia sarjoja kuten saksalainen Arthur’s Law ja espanjalainen The Pier. Näiden lisäksi saataville tulee esimerkiksi menestyssarja The Walking Deadin 8. kausi.

HBO Nordicin ohjelmisto helmikuussa:

Arthur’s Law (Arthurs Gesetz), kausi 1 – 1. helmikuuta
Työtapaturmassa kätensä menettänyt Arthur Ahnepol on ollut työttömänä tapahtumasta lähtien. Hänen kotielämänsäkään ei ole ruusuilla tanssimista vaativan vaimon ikeessä. Valitettavasti Arthurin yritykset ongelmiensa ratkaisemiseksi käynnistävät tapahtumien ketjun tuhoisin seurauksin. Benjamin Gutschen luoman mustaa huumoria tarjoavan kuusiosaisen saksalaissarjan pääosissa esiintyvät Jan Josef Liefers, Martina Gedeck ja Nora Tschirner.

Blue Eyes (Blå Ögon), kausi 1 – 1. helmikuuta
Ruotsalaisessa 10-osaisessa poliittisessa draamasarjassa seurataan kahta naista, jotka toimivat kulissien takana vastustaen suosiotaan nostattavaa äärioikeistopuoletta. Kiistanalaisen ehdokkaan murha vaikuttaa dramaattisesti vaaleihin valmistautuvan Ruotsin politiikkaan ja kansalaisten turvallisuuteen. Sarjan pääosissa esiintyvät Adam Lundgren, Louise Peterhoff, Linus Wahlgren, Cecilia Frode, Erik Johansson, Anna Bjelkerud, Marie Richardson ja Kjell Wilhelmsen. Sarjan ovat luoneet Robert Aschberg, Alex Haridi ja Jörgen Hjerdt.

Those Who Kill (Den som dræber/Kylmäveriset tappajat), kausi 1 – 1. helmikuuta
Tanskalainen rikossarja kertoo sarjamurhaajista, joita peittää pelon ja salaperäisyyden verho. Sarjamurhaajan kiinnisaaminen vaatii erityiskykyjä: henkilön, joka tuntee ja ymmärtää tappajan pimeän puolen ja häntä ruokkivat kuvitelmat. Sarjan päähenkilöillä apulaispäällikkö Katrine Ries Jensenillä (Laura Bach) ja oikeuslääketieteen psykiatri Thomas Schaefferilla (Jacob Cedergreen) sekä profilointiin erikoistuneella poliisietsivällä on kaikilla omanlaisensa psykologinen ymmärrys, joka yhdistää heidät sekä tappajan uhreihin että itse murhaajiin. Elsebeth Egholmin ja Stefan Jaworskin luomassa sarjassa esiintyvät myös Lars Mikkelsen ja Lærke Winther.

2 Dope Queens, kausi 2 – 9. helmikuuta alkaen
Jessica Williamsin (The Daily Show, Girls) ja Phoebe Robinsonin (Broad City) suosittu komediapodcast jatkuu uuden neljän erikoisjakson myötä. Tulevissa jaksoissa puhutaan muodista Lupita Nyong’on kanssa ja nostalgisoidaan Daniel Radcliffen seurassa sekä keskustellaan musiikista Janet Mockin kanssa ja kuninkaallisuudesta Keegan-Michael Keyn opastuksella.

The Walking Dead, kausi 8 – 15. helmikuuta
Maailmanlopun jälkeisen maailman julmuus paljastuu Rick Grimesille ja alexandrialaisille. He elävät Pelastajien vallan ja Neganin vaatimusten alla. Kun Hilltop ja Kuningaskunta asettuvat alexandrialaisten tueksi, Rick yhdessä Maggien kanssa alkaa johtaa sotaa paremman tulevaisuuden puolesta. Pelastajat ovat suurempi, paremmin varusteltu ja säälimättömämpi ryhmä, mutta pystyvätkö joukot yhdessä päihittämään Neganin? Sarjaa tähdittävät Andrew Lincoln, Jeffrey Dean Morgan, Lauren Cohan, Khary Payton, Norman Reedus, Chandler Riggs, Danai Gurira ja Melissa McBride.

Last Week Tonight With John Oliver, kausi 6 – 19. helmikuuta alkaen
HBO:n Emmy-palkittu Last Week Tonight with John Oliver jatkuu uudella kaudella. Ohjelma tarjoaa satiirisen katsauksen menneeseen uutisviikkoon ja muihin ajankohtaisaiheisiin, laajempia asiakokonaisuuksia unohtamatta. Nyt alkavan kauden lisäksi sarjasta on tilattu jo seuraavakin kausi, joten sarja jatkuu ainakin vielä ensi vuodelle. Viime vuonna sarja pokkasi kaikkiaan neljä Emmy-palkintoa.

United Skates – 19. helmikuuta
HBO-dokumentissa Amerikan viimeisiä toiminnassa olevia rullaluisteluratoja uhkaa lakkautus. Tuhansien lakkautuksia vastustavien yhteisö rodullisesti latautuneessa ympäristössä yrittää pelastaa maanalaisen alakulttuurin – kulttuurin, joka on jäänyt sukupolvien ajan valtavirralta tuntemattomaksi ja nostanut joitakin maailman suurimpia musiikkilahjakkuuksia esiin. Dokumentti voitti yleisöpalkinnon Tribeca Film Festivaaleilla 2018 ja sen ovat ohjanneet Dyana Winkler ja Tina Brown.

Acquitted (Frikjent/Mustamaalattu), kaudet 1-2 – 22. helmikuuta
Aasiassa menestynyttä liikemiestä Aksel Borgenia (Nicolai Cleve Broch) pyydetään palaamaan Norjaan kotikaupunkiinsa pelastamaan tärkeä paikallinen yritys. Siitä huolimatta, että hän 20 vuotta sitten surmasi lukioaikaisen tyttöystävänsä. Norjalaissarjan ovat luoneet Anna Bache-Wiig ja Siv Rajendram Eliass. Sarjassa esiintyvät myös Lena Endre, Anne Marit Jacobsen ja Ellen Dorrit Petersen.

O.G. – 24. helmikuuta
Yhdysvalloissa Pendletonin huippuvartioidussa vankilassa kuvatussa elokuvassa seurataan Louisia (Jeffrey Wright), entistä vankilajengin pääjehua, ja hänen 24 vuoden vankeuskautensa viimeisiä viikkoja. Louisin pian koittava vapautuminen saa uuden käänteen, kun hän ottaa jengin uudeksi johtajaksi valitun tulokkaan Beecherin (Theothus Carte) siipiensä suojaan. Louis joutuu tasapainottelemaan pian koittavan vapautensa ja Beecherin pelastusoperaationsa välillä. Elokuvan vastaavina tuottajina toimivat Sharon Chang, Kareem “Biggs” Burke, Mark Steele ja Nic Marshall yhdessä tuottajien Madeleine Sacklerin ja Boyd Holbrookin kanssa.

The Pier (El Embarcadero), kausi 1 – 28. helmikuuta
Huippuarkkitehti Alexandra kohtaa pahimman painajaisensa, kun hän saa puhelun paikalliselta poliisilta. Alexandraa pyydetään tulemaan tunnistamaan miehensä Oscarin ruumis, joka löydettiin laiturilta Albuferan kauniissa maisemissa Valencian ulkopuolelta. Oliko kyseessä itsemurha, vaikka pariskunta oli tehnyt tulevaisuuden suunnitelmia vain muutamaa tuntia aiemmin? Tilanne vain pahenee, kun Oscarin kaksoiselämä toisen naisen kanssa paljastuu. Kuka on tämä nainen? Kuka Alexandran 15 vuoden ajan rakastama mies todellisuudessa oli? Ja mitä todellisuudessa tapahtui tuolla laiturilla? Espanjalaissarjan ovat luoneet Esther Martínez Lobato ja Álex Pina. Pääosissa ovat Antonio Garrido, Marta Milans ja Eva Martín.

Koko perheen elokuvat:
1.2. Spirit: Stallion of the Cimarron (Spirit – villi ja vapaa)
8.2. Curious George (Utelias Vili)
22.2. Mr. Bean’s Holiday (Mr. Bean lomailee)

Lastensarjat:
9.2. Tean Titans Go! (5. kausi, jaksot 1-12)
15.2. Puolikisu (1. kausi, jaksot 31-40)

Tiedot pohjautuvat HBO Nordicilta saatuun infoon ja muutokset voivat olla mahdollisia.

Muropaketin uusimmat