Uusimmat

Huhu: Denis Villeneuven ohjaaman Dyyni-elokuvan julkaisuajankohta saattaa nyt olla tiedossa

15.08.2018 10:24 Muropaketin toimitus

Blade Runner 2049

Blade Runner- ja Arrival -ohjaaja Denis Villeneuven Dyyni-projektin aikataulu taisi lipsahtaa vahingossa nettiin.

Denis Villeneuven Dyynistä ei tiedetä juuri muuta kuin ohjaajan haluavan tehdä aiheesta ainakin kaksi elokuvaa, kuvauspaikkojen etsinnän olevan tällä hetkellä käynnissä ja Timothee Chalametin näyttelevän päähenkilö Paul Atreidesia.

Chalamet tunnetaan parhaiten viime vuoden upeasta Call Me By Your Name -elokuvasta, jonka roolista hän sai Oscar-ehdokkuuden.

Nyt Gale Force Nine -firma taisi lipsauttaa elokuvan julkaisuajankohdan julkisuuteen tiedotteessaan, jossa he kertovat tulossa olevista uusista Dyyni-lautapeleistä, joissa käytetään Dyyni-kirjailija Frank Herbertin, hänen poikansa Brian Herbertin ja Kevin J. Andersonin jo julkaistua materiaalia, sekä tulevasta Legendary Picturesin elokuvasta peräisin olevaa materiaalia.

Tiedotteeseen jemmattu yksi lause tekee homman harvinaisen selväksi:

”Kokonainen sarja eri tuotteita, joihin kuuluu muun muassa lautapelejä julkaistaan juuri ennen Dyyni-elokuvan teatteriensi-iltaa vuonna 2020.”

Monet Dyyni-faneista ovat sitä mieltä, että Villeneuve on oikea valinta ohjaajaksi, koska hän on fanittanut Dyyni-kirjoja nuoresta lähtien ja tehnyt jo aiemmin upeaa scifiä. Muutama kuukausi sitten Villeneuve kertoi olevansa aivan liekeissä projektista, mutta yhden asian harmittavan häntä: ohjaaja haluaisi kuvata kaksi elokuvaa samanaikaisesti, mutta sitä ei budjetti valitettavasti salli.

Dyyni