Huomasitko: Viime perjantaille luvattu ensi-ilta peruttiin vähin äänin – Kulttiklassikon kierrätystä ei nyt valkokankailla nähdä

16.12.2019 10:27 | Muropaketin toimitus

Kauhuklassikko Black Christmasin kierrätyksen piti saada ensi-iltansa Suomessa viime perjantaina.

Vaan kuinka ollakaan, Sophia Takalin ohjaamaa Black Christmasia (Musta joulu) ei elokuvateattereiden ohjelmistossa näy.

Ensi-ilta siis peruttiin vähin äänin, ja osoitus siitä, ettei kukaan ole asiasta olkaansa kohauttanut, kielii siitä että päätös oli täysin oikea.

Arvatenkin Black Christmas tuodaan Suomeen suoratoistokanavien tai Blu-rayn muodossa ensi vuoden aikana, mutta tämä joulu joudutaan pärjäämään ilman kauhuhippailua.

”Hawthornen yliopistokampus on hiljenemässä joulun pyhiksi. Kun Riley Stone ja hänen ystävänsä – sporttinen Marty, kapinallinen Kris sekä kulinaristi Jesse – valmistautuvat lukukauden päättäviin joulujuhliin, mustaan naamioon sonnustautunut murhaaja alkaa vainoamaan kampuksen sisarkunnan tyttöjä. Kun ruumiita alkaa kasautua, Riley ja hänen ystävänsä eivät voi enää luottaa keneenkään. Epäiltyjen listalle päätyvät Martyn poikaystävä, Rileyn uusi ihastus ja jopa arvostettu kirjallisuuden professori. Kuka tappaja ikinä onkaan, hän tulee pian huomaamaan, etteivät nämä nuoret naiset aio päätyä uhreiksi. Blumhouse Productionin modernissa versiossa vuoden 1974 samannimisestä kulttikauhuklassikosta ohjauksesta vastaa Sophia Takal.”

Muropaketin uusimmat