Jason Momoa haukkui oman elokuvansa ”paskakasaksi” – Nyt ohjaaja ilmoitti olevansa ihan samaa mieltä: ”Surkein kokemus ikinä”

12.08.2022 08:52 Muropaketin toimitus

Conan the Barbarian

Jason Momoa haukkui tällä viikolla oman Conan the Barbarian -elokuvansa. Nyt vuoden 2011 tekeleen ohjaaja Marcus Nispel on kommentoinut aihetta tavalla, joka voi yllättää.

Nykyään Aquamanista paremmin tunnettu Jason Momoa kuittasi Conan the Barbarianin olevan ”haiseva kasa paskaa”, koska elokuvan tekemiseen otti osaa liian moni taho.

”Haiseva kasa paskaa” – Aquaman-tähti Jason Momoa haukkui oman elokuvansa

Nyt ohjaaja Marcus Nispel on kommentoinut aihetta People-lehden pyynnöstä – ja ilmoittanut Momoan olleen aivan oikeassa elokuvan laadusta:

”Elokuvantekijä on koira, jonka kaulassa on monta remmiä. Conanin tekeminen niissä olosuhteissa, missä sitä tehtiin, oli surkein kokemukseni [elokuvista], enkä ollut tyytyväinen lopputulokseen. Olen kuitenkin iloinen siitä, ettei elokuvasta tullut este Jasonin uran etenemiselle… Olin aina sitä mieltä, että juuri hänen kuului esittää Conania”.

Elisa Viihde Viaplaysta löytyvän Conan the Barbarianin jälkeen Nispel on ohjannut vain yhden elokuvan – vuonna 2015 ensi-iltansa saaneen Exeterin, jonka IMDb-arvosana on jopa vielä huonompi kuin Conanilla.