Uusimmat

Jason Statham ei todellakaan taida pitää uudesta elokuvastaan: ”Se on ihan rahasta kiinni, tehdäänkö tälle jatkoa”

13.08.2018 07:27 Muropaketin toimitus

Jason Statham ei ole lainkaan innoissaan uudesta The Meg -elokuvastaan, jos tuoreisiin haastatteluihin on uskominen.

Viime viikolla kerroimme, miten paljon tappajahaielokuva The Megin verettömyys harmittaa Jason Stathamia.

”Käsikirjoitus on ihan erilainen kuin elokuva. Joskus sitä vain ihmettelee, että miten tässä näin kävi? (…) Nyt The Meg on täynnä huumoria, eikä se ole omaan makuuni. Pidän enemmän goresta ja aikuisemmasta kamasta. Olen sen verran vanha, etten voi sanoa miten elokuva kolisee nuoremmalle yleisölle. Olisin varmaan tehnyt elokuvasta sellaisen, ettei monikaan olisi halunnut nähdä sitä. (…) The Megiä katsoessa ei voi olla ajattelematta, missä vitussa kaikki veri on. Elokuvahan kertoo haista”, Statham sadatteli Colliderin haastattelussa.

Nämä kommentit luettuaan ei tule järin suurena yllätyksenä, ettei Jason Statham hypi innosta The Megin jatko-osasta kysyttäessä.

Brittinäyttelijän vastausta Entertainment Weeklyn esittämään kysymykseen voi kuvailla ”innostuneen” sijaan ”raadolliseksi”.

”Hommahan menee samoin kuin minkä tahansa muun kanssa nykypäivänä. Jos The Megillä tehdään rahaa, houkuttaa tietenkin tehdä lisää rahaa jatko-osalla. Ja jos leffa ei myy, se lakaistaan pian maton alle. Niinhän Hollywood toimii. Kaikki koettavat tehdä hyvän leffan ja lopussa kaikki on kiinni yleisöstä. Ihmiset lopulta päättävät, saako jokin elokuva jatkoa vai ei”.

Jason Statham on tietenkin täysin oikeassa Hollywoodin toimintaperiaatteita kuvaillessaan, mutta rivien välistä on helppo aistia, ettei jatko-osa ole asia, jonka hän itse toivoisi tapahtuvan. Näyttelijän harmiksi 130 miljoonan dollarin tuotantobudjetilla tehty The Meg on kerännyt jo ensimmäisenä viikonloppunaan yli 140 miljoonaa dollaria. Jatko-osan toteutuminen on siis hyvinkin mahdollista…

Suomessa Jon Turteltaubin ohjaama elokuva saa ensi-iltansa 31. elokuuta nimellä Megalodon ja ikärajalla K12.