UUSIMMAT

John Carpenter on antanut hyväksynnän Escape from New Yorkin uusioversion käsikirjoitukselle

05.12.2017 17:13 | Muropaketin toimitus

John Carpenterin klassikkoelokuvasta Escape from New Yorkista ollaan tekemässä ns. reboot-elokuvaa, ja sen käsikirjoitus on saanut itse maestrolta hyväksynnän.

Viime keväänä uutisoitiin, kuinka Robert Rodriguez on palkattu Twentieth Century Foxin toimesta tuomaan valkokankaille aivan uuden version Carpenterin Escape from New York -klassikkoleffasta. Sanotaan, että elokuva sijoittuu tapahtumiin ennen Carpenterin leffaa.

Elokuvan käsikirjoituksen kirjoitti Neil Cross (Luther), ja nyt kerrotaan, että Carpenter on antanut sille hyväksynnän.

“Robert Rodriguez on kiinnitetty ohjaamaan elokuva ja tilanne leffan suhteen näyttää hyvältä ja jännittävältä. Oli haastavaa keksiä uudelleen elokuva ja sen käsikirjoitus. Eräs elämäni kauhistuttavimmista kuulemistani lauseista oli se, kun minulle kerrottiin, että käsikirjoitus on annettu John Carpenterille luettavaksi. Olin kolme päivää aivan paniikissa, kunnes saimme kuulla Carpenterin hyväksyneen käsikirjoituksen”, kertoo Cross kirjoitushaasteistaan Deadline-julkaisulle.

Cross jatkaa kertomalla, kuinka ikinä ei voi tietää tullaanko elokuvaa lopulta tekemään. Hän mainitsee joutuvansa kirjoittamaan jotain kohtia uusiksi ja muutenkin hiomaan kulmia, mutta kertoo oman työnsä olevan valmis.

Viimeisimpien tietojen mukaan Carpenter toimii elokuvan päätuottajana. Twentieth Century Fox toivoo leffan toimivan tienavaajana uudelle elokuvasarjalle.

Alkuperäinen elokuva sijoittui futuristiseen Gothamiin vuoden 1997 paikkeille. Kurt Russell esitti Snake Plisskeniä, maailman kovinta tyyppiä. Plissken pestattiin pelastamaan Yhdysvaltain presidentti New Yorkista, josta oli tehty valtava vankila kaikille konnille.

Muropaketin uusimmat