UUSIMMAT

Johnny Depp trollasi Disneytä täysillä, kun Jack Sparrow hermostutti studiopamput – ”Ettekö tiedä että kaikki hahmoni ovat homoja?”

30.11.2021 08:43 | Muropaketin toimitus

Pirates of the Caribbean: Mustan helmen kirous on nykyään seikkailuelokuvien klassikko, mutta sitä tehdessä Disney ei ollut lainkaan vakuuttunut siitä, että Johnny Deppin kiinnittäminen Jack Sparrow’ksi oli hyvä idea.

Kuten aikoinaan Muropaketissakin on kerrottu, Disneyn tuottajat ja isot kihot epäilivät Johnny Deppin esittävän Jack Sparrow’ta humalassa, eivätkä peitelleet inhoaan hahmoa kohtaan. Tämä sai Deppin ainoastaan innostumaan.

Vanity Fairille antamassaan haastattelussa The Crowded Mind of Johnny Depp näyttelijä kertoi Pirates of the Caribbeanin tekemisen haasteista.

Disneyn huolestuneet edustajat soittelivat Deppin mukaan hänelle jatkuvasti. Muistioita vaihdeltiin ja lakimiehet sotkettiin mukaan touhuun. Lopulta näyttelijällä meni hermot koko kuvioon ja hän totesi eräälle aiheesta soittaneelle naiselle: ”Etkö tiennyt että kaikki hahmoni ovat homoja?”.

Tämä sai soittajan todella hermostumaan.

Lopulta Deppin vainoaminen kuitenkin päättyi ja näyttelijä sai työrauhan – ja Mikki Hiiri pitkän nenän, kun Deppille myönnettiin lopulta Jack Sparrow’sta parhaan miespääosan Oscar-ehdokkuus.

Pirates of the Caribbean: Mustan helmen kirous nähdään Nelosella tänään kello 21.00. Elokuva löytyy myös Disney+:n valikoimasta.

Muropaketin uusimmat