Uusimmat

Kevin Costnerin uusi lännenelokuva haukuttiin lyttyyn – Horizon: An American Saga tulee Suomeen kesällä

Kuva: © 2024 Territory Pictures, Inc

20.05.2024 07:35 Muropaketin toimitus

Ensimmäinen Horizon: An American Saga -elokuva kerää murskakritiikkejä. 

Warner Bros. on julkaissut uuden trailerin Kevin Costnerin ohjaamasta ja tähdittämästä Horizon: An American Saga -elokuvasta, joka sai maailmanensi-iltansa Cannesin elokuvajuhlilla eilen. Paikalla olleet kriitikot teilasivat leffan liki yksimielisesti lyttyyn.

Metacriticin kriitikkoarvostelujen keskiarvo on tällä hetkellä 50 / 100 ja Rotten Tomatoesin puolella elokuvasta on tällä hetkellä pitänyt vain 20 prosenttia kriitikoista.

Ensimmäinen Horizon: An American Saga saa ensi-iltansa 28. kesäkuuta. Kakkososa saapuu teattereihin jo 16. elokuuta.

Leffan virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Warner Bros. Picturesin ikonisten lännenelokuvien perinteen mukaisesti “Horizon: An American Saga” tutkii vanhan lännen vetovoimaa ja sitä, miten se voitettiin – ja menetettiin – monien verellä, hiellä ja kyynelillä. Costnerin kunnianhimoinen elokuvaseikkailu kattaa sisällissodan neljä vuotta, 1861-1865. Se vie katsojat sotaa käyvään maahan tunteikkaalle matkalle, joka koetaan perheiden, ystävien ja vihollisten silmin, jotka kaikki yrittävät nähdä mitä todella tarkoittaa olla Amerikan Yhdysvallat.”

Costnerin lisäksi kaksiosaisessa elokuvassa nähdään Sienna Miller, Sam Worthington, Jena Malone, Owen Crow Shoe, Tatanka Means, Ella Hunt, Tim Guinee, Danny Huston, Colin Cunningham, Scott Haze, Tom Payne, Abbey Lee, Michael Rooker, Will Patton, Georgia MacPhail, Douglas Smith, Luke Wilson ja Giovanni Ribisi.