Uusimmat

Kit Harington ei palaa Game of Thronesiin ja myös Marvel-ura saattaa olla ohi

Kit Harington ja Gemma Chan elokuvassa Eternals / Kuva: ©Marvel Studios 2021

11.04.2024 11:28 Muropaketin toimitus

Kit Harington esitti Dane Whitmania Marvel Studiosin elokuvassa Eternals.

Kit Haringtonin faneilla on ollut synkkä viikko. Game of Thrones -suosikki paljasti aiemmin, ettei Jon Snown omaa sarjaa olla tekemässä sittenkään. Nyt Screenrant uutisoi, ettei Haringtonin Marvel-urakaan ilmeisesti jatku.

Harington esitti vuonna 2021 julkaistussa Eternalsissa Dane Whitmania. Jossain vaiheessa huhuttiin, että hahmo olisi palaamassa Marvel-kuvioihin jälleen uudessa Blade-elokuvassa.

Näin ei ilmeisesti kuitenkaan tapahdu.

“Rehellinen vastaus on, että mitään ei ole tällä hetkellä tekeillä. Jos he päättävät käyttää hahmoa vielä johonkin, tai tehdä sooloelokuvan, olisin siitä hyvin innoissani. Mutta en usko, että mitään on tällä hetkellä suunnitteilla”, Harington kommentoi.

Näyttelijän itsensä mielestä hänen Marvel-hahmonsa on “mahtava ja mielenkiintoinen”, ja ansaitsisi siksi vielä saada uuden mahdollisuuden.

Kit Harington saapuu toukokuussa Suomeen Comic Con Finlandin vieraaksi. Hän vierailee tapahtumassa lauantaina 11. toukokuuta. Game of Thrones -tähti astuu yleisön eteen päälavan haastattelutilaisuuden merkeissä.