Uusimmat

Kit Haringtonilla meni maku sankarirooleista Game of Thronesin jälkeen

Kuva: © HBO

22.04.2024 19:00 Muropaketin toimitus

Kit Haringtonin esittämä Jon Snow nähtiin mukana Game of Thronesin kaikilla tuotantokausilla.

Kit Harington pääsee vaihteeksi esittämään pahista tulevassa elokuvassa Blood for Dust. Entertainment Weeklyn haastattelussa Harington paljastaa, että tämä on juuri sitä, mitä hän on etsinytkin Game of Thronesin ja muiden sankarirooliensa jälkeen.

“Minun pitää myöntää, että olen tarkoituksella vältellyt sankarirooleja. En ole niin kiinnostunut niistä, ja silloin kun olen, ne ovat olleet enemmän antisankari-tyyppisiä”, Harington kertoo.

Näyttelijän mielestä sankariroolit ovat vaikeita etenkin sen osalta, että hahmosta saa tehtyä oikeasti mielenkiintoisen.

“Näyttelijänä on mielenkiintoisempaa esittää jotain sellaista, joka on pahasti viallinen ja vääränlainen, löytää syitä siihen, miksi nämä tekevät sellaisia asioita. Hyviä asioita tekevän hahmon kohdalla tämä on vaikeampaa. Ne näyttelijät, jotka esittävät klassisia sankareita hyvin, ovat todella lahjakkaita näyttelijöitä. Tällä hetkellä minusta on mielenkiintoisempaa esittää sekaisin olevia hahmoja.”

Blood for Dustin on ohjannut Rod Blackhurst ja Haringtonin esittämän pahiksen lisäksi siinä nähdään muun muassa Scoot McNairy, Josh Lucas, Ethan Suplee ja Stephen Dorff.