Uusimmat

Maailman parhaan komediasarjan ystäville julkaistiin juuri 42 minuuttia lisää katsottavaa

06.10.2020 13:42 Muropaketin toimitus

USA:ssa valtavan suosittu, mutta Suomessa huomattavasti vähemmälle huomiolle jäänyt Schitt’s Creek -komediasarja teki historiaa Emmy-gaalassa tänä syksynä.

Kuten pari viikkoa sitten uutisoimme, Schitt’s Creek nappasi voiton kaikissa keskeisissä Emmy-kategorioissa.

Schitt’s Creek palkittiin parhaana komediasarjana, minkä lisäksi se nappasi kaikki neljä komediakategorian näyttelijäpalkintoa: Eugene Levy palkittiin miespääosasta, Catherine O’Hara naispääosasta, Dan Levy miessivuosasta ja Annie Murphy naissivuosasta. Lisäksi sarjan finaalijakso (“Happy Ending”) palkittiin parhaasta käsikirjoituksesta ja ohjauksesta. Myös sarjan näyttelijävalinnoista vastaavat palkittiin Emmyllä.

Eipä siis ihme, että Schitt’s Creekiä on kutsuttu tämän hetken parhaaksi komediasarjaksi. Myös Muropaketin arviossa Schitt’s Creek sai runsaasti kehuja:

Arvostelu | Kehuttu ja palkittu komediasarja saapuu Suomeen tänään – ”Täydellistä viihdettä syksyyn, ensimmäiset kolme jaksoa meni hetkessä”, kehui kriitikko

Suomessa Schitt’s Creekiä esittää C More, jonka valikoimaan on nyt lisätty fanien iloksi 42 minuutin pituinen erikoisjakso Best Wishes, Warmest Regards: A Schitt’s Creek Farewell. Sen kuvaus kuuluu seuraavasti:

Dokumentti vie meidät kiitetyn komediasarjan Schitt’s Creek kulissien taakse. Tapaamme sarjan luoneet Eugene ja Dan Levyn – isän ja pojan sekä sarjassa että tosielämässä – ja heidän kollegansa kameran edessä ja takana.

Schitt’s Creekin bonusjakso löytyy täältä.