Uusimmat

Suomeen juuri saapunut huippukomedia teki Emmy-historiaa – Nappasi voiton kaikissa keskeisissä palkintokategorioissa

21.09.2020 17:00 Muropaketin toimitus

Kanadalaissarja Schitt’s Creek palkittiin muun muassa parhaan komediasarjan Emmy-palkinnolla.

Kanadalainen komediasarja Schitt’s Creek teki Emmy-historiaa nappaamalla palkinnon kaikissa keskeisissä kategorioissa, missä se oli ehdolla, uutisoi Vanity Fair.

Eugene ja Dan Levyn luoma Schitt’s Creek palkittiin parhaana komediasarjana, minkä lisäksi se nappasi kaikki neljä komediakategorian näyttelijäpalkintoa: Eugene Levy palkittiin miespääosasta, Catherine O’Hara naispääosasta, Dan Levy miessivuosasta ja Annie Murphy naissivuosasta.

Näiden lisäksi sarjan finaalijakso (“Happy Ending”) palkittiin parhaasta käsikirjoituksesta ja ohjauksesta. Myös sarjan näyttelijävalinnoista vastaavat palkittiin Emmyllä.

Schitt’s Creek saapui syyskuun alussa vihdoin Suomeenkin ja se on katsottavissa C Moressa. Muropaketin arviossa sen ensimmäisiä jaksoja kehuttiin “täydelliseksi viihteeksi syksyn pimeneviin iltoihin”. Kuuden kauden katsomisen jälkeen kriitikomme tarkentaa vielä arviotaan nostamalla sarjan vuoden parhaan komediasarjan asemaan.

LUE MYÖS: Arvostelu | Kehuttu ja palkittu komediasarja saapuu Suomeen tänään – ”Täydellistä viihdettä syksyyn, ensimmäiset kolme jaksoa meni hetkessä”