Uusimmat

Maailman paras komediasarja pian katsottavissa myös ilmaiseksi – Emmy-historiaa tehnyt Schitt’s Creek alkaa Subilla maaliskuussa

18.02.2021 14:00 Muropaketin toimitus

Palkittu Schitt’s Creek -komediasarja alkaa Subilla 17. maaliskuuta. Sarja on katsottavissa kokonaisuudessaan C More -palvelussa.

Kanadalainen Schitt’s Creek voitti viime syksyn Emmyissä palkinnon kaikissa keskeisissä kategorioissa, missä se oli ehdolla. Sarja valittiin parhaaksi komediasarjaksi, minkä lisäksi se palkittiin kaikissa neljässä näyttelijäkategoriassa: sarjan luojat Eugene Levy ja Dan Levy saivat palkinnot miespääosasta ja miessivuosasta, Catherine O’Hara naispääosasta ja Annie Murphy naissivuosasta.

Sarja julkaistiin viime syksynä C Moressa, mutta nyt se on tulossa nähtäväksi myös ilmaiseksi. Schitt’s Creek alkaa Subilla 17. maaliskuuta, minkä lisäksi se on katsottavissa myös mtv-palvelussa.

Sub esittää sarjaa keskiviikkoisin kolme jaksoa kerrallaan. Kevään ja alkukesän mittaan kuuden kauden mittaisesta sarjasta tulee tarjolle kolme ensimmäistä tuotantokautta.

Muropaketin arvostelu Schitt’s Creekistä julkaistiin syksyllä kolmen ennakkojakson pohjalta. Nyt koko sarjan katsoneena seisomme edelleen sanojemme takana eli kyseessä on täydellistä viihdettä, jossa huumori ja draama kulkevat mainiosti käsi kädessä, keskenään erinomaisessa tasapainossa.

LUE MYÖS: Arvostelu | Kehuttu ja palkittu komediasarja saapuu Suomeen tänään – ”Täydellistä viihdettä syksyyn, ensimmäiset kolme jaksoa meni hetkessä”, kehui kriitikko