Uusimmat

Mad Men -tähti ei ota kehuja ulkonäöstään hyvällä: ”Minulla on muutakin annettavaa”

Kuva: © 2023 Prime Video

09.10.2023 16:00 Muropaketin toimitus

Mad Men -tähti Jon Hamm on totuttu näkemään komeiden miesten roolissa. Good Omens -sarjan kakkoskaudella (kuvassa) hän pääsi myös olemaan hauska.

Näyttelijä Jon Hamm on useasti kiinnitetty rooleihin, missä tarvitaan perinteisen komean näköistä miestä. Tunnetuimpia Hammin rooleista on ehdottomasti Mad Men -sarjan Don Draper.

Hamm on ajoittain päässyt venyttelemään myös komediallisempaa lihastaan – viimeksi muistinsa menettäneen arkkienkeli Gabrielin roolissa Good Omens -sarjan toisella kaudella. The Guardianin haastattelussa näyttelijä kommentoikin toivovansa, että hänet nähtäisiin monipuolisemmin kuin pelkkänä ulkokuorena.

“Tuon pöytään enemmänkin kuin sen, mitä edustan fyysisesti. Ja taistelu sen puolesta on päivittäistä. Totta kai on ihanaa, kun kutsutaan komeaksi, mutta välillä siinä tulee paskamainen tölväisy taustalla”, Hamm selittää.

Seuraavaksi Hammin voi nähdä muun muassa Fargo-sarjan viidennellä kaudella. Hän on myös mukana The Morning Shown parhaillaan käynnissä olevalla kolmannella kaudella.