Uusimmat

Margot Robbie teki vuonna 2013 kuuluisan alastonkohtauksen – Nyt näyttelijä paljasti, mitä tapahtui juuri ennen sitä

28.11.2022 07:00 Muropaketin toimitus

Margot Robbie teki läpimurtonsa Martin Scorsesen The Wolf of Wall Street -elokuvalla vuonna 2013.

Myös elokuvista Bombshell, The Suicide Squad ja I, Tonya tunnettu Margot Robbie on kertonut BAFTA: A Life In Picturesin merkeissä, miten hän valmistautui The Wolf of Wall Streetin kuuluisaan avauskohtaukseen, jossa hän esiintyy käytännössä alasti.

”En aio valehdella, vedin pari tequilapaukkua ennen sen kohtauksen tekemistä, koska olin niin hermostunut – tosi, tosi hermostunut”, Robbie paljasti Evening Standardin mukaan.

”Tiedän että se kuulostaa hassulta nyt, kun elokuvasta tuli niin iso kuin siitä tuli, mutta aikoinaan ajattelin, ettei kukaan minua tule huomaamaan. Luulin ettei sillä mitä teen elokuvassa ole mitään väliä, koska kaikki keskittyvät Leoon [DiCaprio] ja muuhun”.

Vaan toisin kävi.

Muutama vuosi sitten Margot Robbie kertoi, miten omituista oli kuvata The Wolf of Wall Streetin seksikohtausta yhdessä Leonardo DiCaprion kanssa.

”Asia ei välity elokuvaa katsoessa, mutta oikeasti teimme kohtausta niin, että 30 elokuvan tekijää oli ahtautunut pieneen makuuhuoneeseen.Kaikki olivat miehiä. 17 tunnin ajan teeskentelin koskettelevani itseäni. Se oli todella outoa. Siinä tilanteessa joutui hautaamaan kaiken häpeilyn tai tilanteen absurdiuden todella syvälle ja omistautumaan elokuvan tekemiselle täysin.”

“17 tuntia itsensä koskettelua 30 miehen edessä”: Margot Robbie muisteli The Wolf of Wall Streetin seksikohtauksen tekemistä

The Wolf of Wall Street löytyy suoratoistona Netflixistä, HBO Maxista, Elisa Viihde Viaplaysta, Ruudusta ja SkyShowtimesta.