“17 tuntia itsensä koskettelua 30 miehen edessä”: Margot Robbie muisteli The Wolf of Wall Streetin seksikohtauksen tekemistä

05.12.2018 06:20 | Muropaketin toimitus

Suureen suosioon The Wolf of Wall Streetin myötä noussut Margot Robbie on kertonut julkisuudessa, miten kiusallista oli kuvata seksikohtauksia Martin Scorsesen ohjaamaan elokuvaan.

Porterin haastattelussa Margot Robbie muisteli kohtausta, jossa hänen esittämänsä Naomi Lapaglia vietteli Jordan Belfortin (Leonardo DiCaprio). Tilanne oli tunnelmaltaan kaikkea muuta kuin eroottisesti latautunut.

”Asia ei välity elokuvaa katsoessa, mutta oikeasti teimme kohtausta niin, että 30 elokuvan tekijää oli ahtautunut pieneen makuuhuoneeseen.Kaikki olivat miehiä. 17 tunnin ajan teeskentelin koskettelevani itseäni. Se oli todella outoa. Siinä tilanteessa joutui hautaamaan kaiken häpeilyn tai tilanteen absurdiuden todella syvälle ja omistautumaan elokuvan tekemiselle täysin.”

Aikaisemmin Margot Robbie on kertonut The Wolf of Wall Streetin koekuvauksista ja poikkeuksellisesta tavasta, jolla hän lunasti roolinsa:

Löi Leonardo DiCapriota ja huusi ”haista vittu!” – Ja niin Margot Robbie sai läpimurtoroolinsa