Uusimmat

Marvel Studios tekee Wonder Man -tv-sarjan – Fanit haluavat Firefly-tähti Nathan Fillionin pääosaan

17.06.2022 12:28 Muropaketin toimitus

Wonder Man

Marvel Studios jatkaa tv-sarjojen tekemistä b-luokan supersankareille. 

The Hollywood Reporterin mukaan Marvel Studios on kehittämässä omaa Disney+-sarjaa Wonder Manille eli Simon ”Ihmemies” Williamsille. Yliluonnollisen vahva ja kestävä Wonder Man esiteltiin The Avengers -lehden lukijoille jo vuonna 1964, mutta hahmo on edelleen kohtalaisen huonosti tunnettu.

Stan Leen, Jack Kirbyn ja Don Heckin luoma Wonder Man oli aluksi Kostajien vastustaja, mutta kääntyi sankareiden puolelle 1970-luvun mittaan. Sarjakuvien tarinoissa Wonder Man on vahvasti yhteydessä Visioniin ja Wanda Maximoffiin. Epävarmaa kuitenkin on, käsitelläänkö tätä puolta hahmosta tulevassa sarjassa.

Wonder Man -sarjan tekijätiimiin kuuluvat ainakin Shan-Chi and the Legend of Ten Rings -elokuvan ohjaaja Destin Daniel Cretton sekä Brooklyn Nine-Ninen ja Communityn käsikirjoittaja Andrew Guest.

Sarjan sankarin näyttelijästä ei ole vielä tietoa. Yksi vahva ehdokas olisi kuitenkin tarjolla: Guardians of the Galaxy Vol. 2:sta poistetussa kohtauksessa Firefly-suosikki Nathan Fillion esiintyi Wonder Manina elokuvajulisteessa. Nyt moni fani onkin innostunut somessa vaatimaan Fillionia Disney+:aan saapuvan sarjan pääosaan.

Firefly