UUSIMMAT

Marvel Studiosin leffoista tutun Evangeline Lillyn koronaviruskommentit aiheuttivat p-skamyrskyn – ”V-tut sinun vapaudestasi”, tylytti Game of Thrones -tähti

23.03.2020 09:18 | Muropaketin toimitus

Lost- ja Ant-Man -tähti Evangeline Lilly suututti viime viikolla somekansan ilmoittamalla, että hän aikoo jatkaa koronavirusvaarasta huolimatta elämäänsä tuttuun tapaan.

Evangeline Lillyn julkaisema Instagram-postaus, josta koko paskamyrsky alkoi, näytti tältä:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

#morningtea ☕️ Just dropped my kids off at gymnastics camp. They all washed their hands before going in. They are playing and laughing. #businessasusual

Henkilön Evangeline Lilly (@evangelinelillyofficial) jakama julkaisu


Kuten kuvan kommenteistakin voi huomata, keräsi Lilly runsaasti kritiikkiä linjanvedostaan.

Eikä ihme:

Aikana, jonka moni riskiryhmään kuuluva on oikeasti hengenvaarassa ja WHO:n kaltaiset organisaatiot kannustavat vahvasti sosiaaliseen eristäytymiseen, on hashtag ”businessasusual” helposti punainen vaate useille.

Yksi ärsyyntyneistä on Comicbook.comin mukaan Game of Thrones -tähti Sophie Turner, joka ei ole peitellyt tuntojaan leväperäisestä toiminnasta pandemia-aikana tuoreessa kommentissaan:

”Vitut sinun vapaudestasi”, Turner tylytti mitä ilmeisimmin Lillyn suuntaan ja kannusti kaikkia nyt pysymään loitolla toisistaan, ettei virus leviäisi yhtään enempää.