Uusimmat

Marvel-tähti haluaa tosissaan pääroolin tulevasta pelileffasta: ”En voi tehdä tästä enää yhtään helpompaa!”

11.11.2022 14:10 Muropaketin toimitus

Guardians of the Galaxy -leffoista tuttu Dave Bautista on halunnut Gears of War -elokuvan rooliin jo ennen kuin leffaa oltiin edes tekemässä.

Pari päivää sitten uutisoimme, että Netflix on julkistanut tekevänsä viimeinkin elokuvan suosituista Gears of War -räiskintäpeleistä. Projektiin ei vielä ole virallisten tietojen mukaan kiinnitetty yhtään näyttelijää, mutta ainakin yksi innokas olisi jo tarjolla.

Marvel-leffoista tunnettu Dave Bautista on jo vuosia kampanjoinut Gears of War -leffan puolesta ja toivonut pääsevänsä leffassa peleistä tutun Marcus Fenixin rooliin. Aiemmin Bautista pääsi jo mukaan pelattavaksi hahmoksi Gears 5:n moninpeliin, mutta nyt hän on aktivoitunut uudelleen leffaroolin puolesta.

Kuten Comic Book uutisoi, on Bautista julkaissut Twitterissä alla olevan postauksen, joka näyttää kovasti Netflixin kosiskelulta. Tosin kyse voi myös olla pelkästä kiusoittelusta, sillä ehkäpä roolista onkin jo sovittu kulisseissa.

Twiitin sisältämä video on Gears 5:n mainosvideo, jonka Bautista jakoi uudelleen saatteella: ”En voi tehdä tästä enää yhtään helpompaa.”

Bautistan kiinnittäminen Marcus Fenixin rooliin on saanut tukea pelisarjan faneilta jo aiemmin, ja myös Gears of Warin luoja Cliff Bleszinski on ilmaissut aiemmin tukensa näyttelijälle. Jäämme odottamaan Netlifixin virallista julkistusta asiasta, mutta kaiken tämän jälkeen olisi todella merkillistä, jos viihdejätti ei ottaisi Bautistaa mukaan projektiinsa.

Muropaketin uusimmat