Uusimmat

Mihin Matthew McConaughey katosi? Ei yhtään uutta elokuvaa tänä vuonna ja hiljaista on ensi vuosikin

04.11.2020 10:39 Muropaketin toimitus

Matthew McConaughey on edennyt urallaan siihen pisteeseen, että voi sanoa työtarjouksille ei kiitos ilman pelkoa uran päättymisestä.

Interstellar-, Dallas Buyers Club- ja True Detective -tähti Matthew McConaugheylta ei ilmesty tänä vuonna yhtään elokuvaa, ja ensi vuodellekin on aikataulutettu vain ääninäyttelykeikka Sing 2 -animaatiossa.

Omien sanojensa mukaan McConaughey ei ole siirtynyt tai siirtymässä eläkkeelle, mutta elokuvien tekeminen ei tällä hetkellä hirveästi niin sanotusti nappaa.

”En tee tällä hetkellä hirveästi töitä elokuvien eteen. Olen vilkaissut paria käsikirjoitusta, mutta ne eivät ole saaneet minua keskeyttämään muita juttujani ja palaamaan elokuvien pariin. Nyt vaadittaisiin jotain todella ainutlaatuista että tekisin niin”, Matthew McConaughey linjasi GQ-lehden haastattelussa.

Vaikkei näyttelijää ole näkynyt valkokankaalla tai kuvauspaikoilla, ei McConaughey ole keskittynyt vain imemään mojitoja uima-altaan reunalla. Syksyllä häneltä ilmestyi omaelämäkerta Greenlights, joka sisältää useita mielenkiintoisia paljastuksia uran ja elämän varrelta:

Matthew McConaughey yllätti: “Halusin esittää Hulkia, Marvel sanoi ei kiitos”

”Poltin pilveä ja koetin juosta alasti poliiseja pakoon” – Näin nimekäs Hollywood-tähti muisteli villiä nuoruuttaan

“Hän laukesi ja kuoli sitten, aivan kuten suunnitteli” – Matthew McConaughey paljasti intiimin muiston isästään