Uusimmat

”Mikä sinä luulet olevasi?” – Arnold Schwarzenegger kieltäytyi lausumasta klassikkorepliikkiään ja sai ohjaajan hermostumaan

22.05.2023 09:47 Muropaketin toimitus

Terminator

Jos Arnold Schwarzenegger olisi saanut päättää, ei kuuluisaa ”I’ll be back” -repliikkiä olisi kuultu nykymuodossaan ensimmäisessä Terminator-elokuvassa.

The Hollywood Reporterin laajassa haastattelussa Arnold Schwarzenegger käy läpi uraansa niin menneiden kuin nykyistenkin projektien osalta. Politiikkaan menevä toimintalegenda paljastaa juttutuokion aikana vastustaneensa I’ll be back -repliikkiään, mistä Terminator-ohjaaja James Cameron ei innostunut lainkaan.

”Väittelimme Jim Cameronin kanssa siitä repliikistä, koska minusta ei ollut aksenttini takia mukavaa sanoa ’I’ll’. Totesin että lause olisi vahvempi muodossa ’I will be back'”, Schwarzenegger muisteli.

”’Mikä käsikirjoittaja sinä luulet olevasi? Se on vain yksi sana. Älä tule sanomaan minulle, miten minun pitäisi kirjoittaa. En minäkään kerro sinulle, miten näytellä'”, Schwarzenegger siteerasi James Cameronin vastausta.

Vaikka Terminatorin näyttelijä pääsi kuittaamaan Cameronille, että joka päivähän tämä kertoo miten hänen kuuluisi näytellä, päätyi elokuvaan lopulta James Cameronin suosima repliikki.

Ja loppu on sitä kuuluisaa historiaa.

The Terminator löytyy suoratoistona C Moresta ja Elisa Viihde Viaplaysta..