Uusimmat

Mitä mieltä Andy Serkis oli Mahtisormuksista? Näin Klonkun näyttelijä kommentoi Taru sormusten herrasta -sarjaa

07.11.2022 08:22 Muropaketin toimitus

Sekä Taru sormusten herrasta- että Hobitti -trilogiassa Klonkkua esittänyt Andy Serkis on kertonut mielipiteensä Mahtisormukset-sarjasta.

Kuten arvata saattaa, oli Andy Serkisillä lähinnä kivaa sanottavaa Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset -sarjasta, kun Collider-sivusto näyttelijältä aiheesta kysyi.

”Katsoin ehdottomasti Mahtisormuksia, ja – kun olin ymmärtänyt sen säännöt, miten uskollinen trilogialle se on Howard Shoren alkumusiikkia myöten – pidin sitä todella koukuttavana, ja nautin sen katsomisesta hyvin paljon.”

Andy Serkis oli siis ilmeisesti odottanut reippaampaakin irtiottoa Peter Jacksonin vuosien 2001-2003 elokuvatrilogiasta – ehkä senkin takia, että Amazon teki Jacksonille kuuluisat oharit.

Nyt paljastui, miksi Peter Jackson ei osallistu uuden Taru sormusten herrasta -tv-sarjan tekemiseen: “En kuullut heistä enää koskaan”

Prime Video -palvelussa julkaistun Mahtisormusten ensimmäinen tuotantokausi päättyi jokunen viikko sitten. Toista kautta kuvataan parhaillaan, mutta sen julkaisuajankohdasta ei vielä ole vahvistettua tietoa.