Uusimmat

Netflixin kaikkien aikojen suosituin sarja saa jatkoa – ”Ehdottomasti, olemme vasta alussa”, ilmoitti Ted Sarandos

21.01.2022 10:05 Muropaketin toimitus

Squid Game oli vuoden 2021 yllätyshitti, josta muodostui Netflixin kaikkien aikojen suosituin sarja. Eipä siis varsinaisesti yllätä, että jatkoa on tulossa.

Jo hyvän aikaa on ollut tiedossa, että Squid Game saa jatkoa, mutta nyt Netflix on vahvistanut virallisesti vievänsä Squid Gamen toisen tuotantokauden tuotantoon.

”Squid Game -universumi on vasta alussa”, ilmoitti Netflixin toimitusjohtaja Ted Sarandos tällä viikolla Deadlinen mukaan. Samassa yhteydessä Sarandos linjasi, että toinen tuotantokausi on tulossa ”ehdottomasti”.

Ikävä kyllä, vielä ei ole tiedossa, milloin toinen kausi on luvassa, mutta eiköhän tuota saada vuoteen 2023 asti odottaa.

Ja lisääkin saattaa olla luvassa, sillä Netflix on selvästi aiheesta innoissaan ja Squid Gamen luojalla ideoita myös pidemmälle:

Netflixin kaikkien aikojen suosituimman sarjan luoja paljastaa: “Kolmaskin kausi on suunnitteilla”

Ääni kellossa on siis vaihtunut, sillä vielä sarjan ensimmäisen kauden julkaisun aikoihin Hwang Dong-hyuk halusi vain ottaa aikalisän koko touhusta:

Squid Game on maailman suosituimpia tv-sarjoja juuri nyt – Netflix janoaa varmasti jatkoa, mutta ohjaaja haluaisi mennä nukkumaan