Netflixin uudet sarjat ja elokuvat tammikuussa 2022

31.12.2021 08:00 | Muropaketin toimitus

Tammikuussa 2022 Netflixissä jatkuvat muun muassa sarjat Snowpiercer ja Ozark. Uutena alkavat esimerkiksi korealainen zombisarja All of Us Are Dead sekä Kristen Bellin komediallinen Nainen talossa toisella puolella katua kuin nainen ikkunassa. Elokuvapuolen uutuuksia ovat espanjalainen kauhuelokuva Jättömaa, scifileffa Mother/Android ja sotajännäri München – Sodan uhka.

Tammikuun 2022 uudet sarjat ja tuotantokaudet Netflixissä

Kapinoitsijat (Rebelde), kausi 1 – 5. tammikuuta
Elite Way Schoolin uusi lukukausi käynnistyy, mutta vanha vihollinen, Loosi-niminen salaseura, uhkaa kaataa fuksien musiikkihaaveet.

Hype House, kausi 1 – 7. tammikuuta
Amerikkalainen, some-tähtien elämää seuraava tosi-tv-sarja.

The Journalist, kausi 1 – 13. tammikuuta
Japanilaisessa sarjassa omistautunut toimittaja selvittää itsepintaisesti totuutta hallitusta koskevasta korruptioskandaalista, vaikka vaikutusvaltaiset viholliset yrittävätkin pysäyttää hänet.

The House – 14. tammikuuta
Musta animaatiokomedia kertoo köyhästä perheestä, rauhattomasta rakennuttajasta ja väsyneestä vuokranantajasta, joita erottaa aika, mutta yhdistää sama salaperäinen talo. Antologiasarja.

Archive 81, kausi 1 – 14. tammikuuta
Dan Turner ottaa vastaan vahingoittuneiden videonauhojen entisöintityön ja joutuu mukaan salaperäiseen vyyhteen, johon liittyy kadonnut ohjaaja ja demonikultti.

Yeh Kaali Kaali Ankhein, kausi 1 – 14. tammikuuta
Mies ajautuu vaarallisille ja synkille teille saadakseen elämänsä hallintaan, kun vaikutusvaltaisen poliitikon tytär alkaa sinnikkäästi havitella häntä omakseen.

Kesän kuumuudessa (Summer Heat), kausi 1 – 21. tammikuuta
Brasilialaisessa teinisarjassa nuoret aikuiset työskentelevät paratiisikohteessa unohtumattoman kesän, johon kuuluu rakkaussuhteita, tosiystävyyttä ja järkyttäviä salaisuuksia.

Chosen, kausi 1 – 27. tammikuuta
17-vuotiaan tanskalaistytön elämä mullistuu, kun hän saa ystäviensä kanssa selville hiljaisessa kotikaupungissaan piilevän järkyttävän totuuden.

Framed! A Sicilian Murder Mystery, kausi 1 – 27. tammikuuta
Kaksi epäonnista tv-teknikkoa joutuu jatkuvasti syvenevään pulaan törmättyään murhapaikkaan.

I Am Georgina, kausi 1 – 27. tammikuuta
Tunteikas ja syvällinen sarja kertoo Georgina Rodríguezista – äidistä, somevaikuttajasta, liikenaisesta ja Cristiano Ronaldon elämänkumppanista.

Feria: The Darkest Light, kausi 1 – 28. tammikuuta
1990-luvun Andalusiassa kaksi siskosta etsii totuutta, kun heidän kadonneitä vanhempiaan syytetään 23 ihmisen tappamisesta rituaalissa.

In From the Cold, kausi 1 – 28. tammikuuta
Amerikkalainen yksinhuoltajaäiti paljastuu entiseksi venäläisvakoojaksi. Taistelu kavalaa vihollista vastaan koettelee hänen perhe-elämäänsä ja muodonmuutoskykyään.

Nainen talossa toisella puolella katua kuin nainen ikkunassa (The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window), minisarja – 28. tammikuuta
Anna sotkee keskenään viiniä, pillereitä ja laatikkoruokia ripauksella ylivilkasta mielikuvitusta, alkaa himoita naapurin adonista ja näkee murhan. Vai menikö se niin? Komediallisen mysteeridraamasarjan pääosassa nähdään Kristen Bell.

Getting Curious with Jonathan Van Ness, kausi 1 – 28. tammikuuta
Jonathan Van Ness saattelee matkalle asioihin, jotka kiinnostavat häntä itseään – pilvenpiirtäjistä ötököihin.

The Orbital Children, kausi 1 – 28. tammikuuta
Animesarjassa on vuosi 2045. Kaksi kuussa ja kolme maassa syntynyttä lasta taistelee hengissäsäilyäkseen avaruusasemallaan tapahtuneen onnettomuuden jälkeen.

All of Us Are Dead – tulossa tammikuussa
Lukiossa puhkeaa zombiepidemia. Loukkuun jääneet oppilaat joutuvat taistelemaan tiensä ulos, elleivät halua liittyä tartunnan saaneiden raivopäiden joukkoon. Korealainen teinikauhusarja.

Tulossa myös:

 • The Hook Up Plan, kausi 3 – 1. tammikuuta
 • Power Rangers Dino Fury, kausi 1 – 1. tammikuuta
 • The Club, osa 2 – 6. tammikuuta
 • Undercover, kausi 3 – 10. tammikuuta
 • After Life, kausi 3 – 14. tammikuuta
 • DOTA: Dragon’s Blood, kirja 2 – 18. tammikuuta
 • Too Hot to Handle, kausi 3 – 19. tammikuuta
 • El marginal, kausi 4 – 19. tammikuuta
 • Ozark, kausi 4, osa 1 – 21. tammikuuta
 • Snowpiercer, kausi 3 – 25. tammikuuta alkaen (uusi jakso viikottain)

Netflixin omaa tuotantoa olevat elokuvat tammikuussa:

Nelikko (Four to Dinner) – 5. tammikuuta
Romanttinen komedia haastaa käsityksen sielunkumppaneista seuraamalla rinnakkaisia tarinoita neljästä sinkkukaveruksesta, jotka muodostavat keskenään neljä eri paria.

Jättömaa (The Wasteland) – 6. tammikuuta
Eristyksissä elävä 1800-luvun perhe saa vieraakseen pahan olennon, joka ravitsee itseään pelolla. Espanjalainen kauhuelokuva.

Mother/Android – 7. tammikuuta
Raskaana oleva nuori nainen (Chloë Grace Moretz) ja hänen poikaystävänsä etsivät epätoivoisesti turvaa väkivaltaisen androidikapinan ravistelemassa postapokalyptisessa maailmassa.

Maailman alkuperä (Dear Mother) – 11. tammikuuta
Kun Jean-Louisin sydän lakkaa lyömästä, hänen on kohdattava oidipaaliongelmansa ja esitettävä äidilleen kiperä kysymys – tai hän on kolmen päivän kuluttua kuoleman oma. Ranskalainen komedia.

Photocopier – 13. tammikuuta
Kun juhlintakuvat pääsevät julkisuuteen, opiskelija menettää stipendinsä ja alkaa sitten selvittää, tapahtuiko hänelle jotakin järkyttävää juhlailtana.

Puhelintyttömurhat (Brazen) – 13. tammikuuta
Mysteerikirjailija Grace Millerillä (Alyssa Milano) on tappajan vaistot motiivien suhteen – ja kaikki asiantuntemus on nyt tarpeen, kun hän selvittää oman siskonsa murhaa.

Matkani gangsterin heilaksi (How I Fell in Love with a Gangster) – 12. tammikuuta
Salaperäinen nainen kertoo Puolan historian kuuluisimpiin gangstereihin lukeutuneen Nikodem “Nikoś” Skotarczakin noususta ja tuhosta. Tositapahtumien inspiroima elokuva.

This Is Not a Comedy – 14. tammikuuta
Koomikko yrittää löytää elämäänsä uutta merkitystä, kun hänen paras ystävänsä pyytää häntä spermanluovuttajaksi, ja kun hän tapaa tytön, joka on yhteydessä kosmokseen.

Kuninkaallinen keikka (The Royal Treatment) – 20. tammikuuta
Newyorkilainen kampaaja menee työkeikalle hurmaavan prinssin häihin, mutta voittaako rakkaus vai velvollisuus, kun kipinät alkavat sinkoilla heidän välillään?

My Father’s Violin – 21. tammikuuta
Yhteinen suru ja suhde musiikkiin auttavat orpotyttöä lähentymään menestyvän mutta tunnetasolla etäisen viulistisetänsä kanssa.

München – Sodan uhka (Munich – The Edge of War) – 21. tammikuuta
Robert Harrisin kirjaan pohjautuvassa elokuvassa eri hallituksille työskentelevät entiset ystävykset päätyvät tahtomattaan vakoojiksi ja yrittävät paljastaa natsien salaisuuden Münchenin konferenssissa vuonna 1938.

Home Team – 28. tammikuuta
Hyllytetty NFL-valmentaja etsii pelastusta valmentamalla poikansa juniorijoukkuetta pikkukaupungissa Teksasissa. Perustuu tositapahtumiin.

Tulossa myös:

 • The Hustle – 1. tammikuuta
 • Free Fire – 1. tammikuuta
 • Nowhere to Run – 1. tammikuuta
 • S.W.A.T.: Under Siege – 1. tammikuuta
 • War on Everyone – 1. tammikuuta
 • Uncle Drew – 6. tammikuuta
 • Blumhouse’s Fantasy Island – 17. tammikuuta
 • Booksmart – 18. tammikuuta
 • Jungleland – 18. tammikuuta
 • Greed – 31. tammikuuta

Tammikuun uudet dokumentit:

Huijauksen mestarit (The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman) – 18. tammikuuta
Raastava dokumenttisarja kertoo brittivakoojaa esittävästä julmasta huijarista, joka manipuloi uhrejaan, varastaa heiltä ja jättää jälkeensä rikkinäisiä perheitä.

Taivaallisia makuja: Meksiko (Heavenly Bites: Mexico) – 19. tammikuuta
Tervetuloa visuaaliseen runoon, joka on kirjoitettu Meksikon ruokakulttuurin kekseliäisyydelle sekä sen erikoisille, herkullisille ja vähän myös vaarallisellikin mauille.

Midnight Asia: Eat · Dance · Dream, kausi 1 – 20. tammikuuta
Aasian metropolit heräävät illan tullen eloon. Tässä dokumenttisarjassa keskitytään ruokiin, juomiin, musiikkiin ja yökukkujiin.

Neymar: Täydellinen kaaos – 25. tammikuuta
Neymar on rakastettu ympäri maailman mutta joutuu usein rankan kriitiikin kohteeksi. Hän kertoo loistavasta jalkapallourastaan sekä yksityiselämänsä ylä- ja alamäistä.

Lapsille ja koko perheelle tammikuussa:

 • Action Pack – 4. tammikuuta
 • Johnny Test, kausi 2 – 7. tammikuuta
 • Riverdance: The Animated Adventure – 14. tammikuuta
 • Mighty Express: Train Trouble – 18. tammikuuta
 • That Girl Lay Lay – 21. tammikuuta
 • Ada Twist, Scientist, kausi 2 – 25. tammikuuta
 • Angry Birds: Summer Madness – 28. tammikuuta
 • Pokémon Master Journeys: The Series: Part 1 – 28. tammikuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.