Uusimmat

Netflixin yllättävän hyvä toimintaelokuva on saamassa vielä toisenkin jatko-osan

Kuva: © Netflix

29.04.2024 07:19 Muropaketin toimitus

Netflixin Extraction 3 -toimintaryskeen pääosassa nähdään jälleen Chris Hemsworth.

Joe Russo kertoo GamesRadarin jutussa työstävänsä Extraction 3 -toimintaelokuvan käsikirjoitusta. Russo kertoo toimivansa jälleen myös tuottajana. Netflixin toimintaryskeen ohjaa kahden edellisosan tapaan Sam Hargrave ja pääosaan palaa Chris Hemsworth.

”Kyllä, työstämme sitä tällä hetkellä. Aikataulu riippuu täysin Chrisin muista kiireistä. Extraction on kiintoisa franchise, koska päähenkilö on henkisesti niin hajalla. Sen avulla voimme kertoa hänestä lisää kiinnostavia tarinoita.”

Kevään 2020 ensimmäinen Extraction rankattiin Muropaketin arvostelussa jopa 3,5 puolen tähden arvoiseksi. Viime kesänä ilmestynyt jatko-osa oli puolestaan perinteisempää Netflix-mössöä, josta todettiin muun muassa seuraavaa:

”Ensi maanantaina Extraction 2 on Netflixin katsotuin leffa ympäri maailman ja kuukauden kuluttua palvelun katsotuimpia leffoja kautta aikain. Syksyllä sitä ei muista enää kukaan. Viimeistään parin-kolmen vuoden kuluttua luvassa on kolmososa, jonka läpi Chris Hemsworth ampuu ja mäiskii ilmeettömänä matkalla pankkiin.”

Arvostelu | Chris Hemsworthin tähdittämä Extraction on yllättävän hyvä Netflix-toimintaelokuva

Arvostelu | Extraction 2 ei toimi kuin hetkittäin – Netflixin kesän isoin toimintaelokuva on puuduttavaa pauketta