Uusimmat

Nope-ohjaaja Jordan Peele tietää nyt, mitä tekee seuraavaksi – “Uusi elokuva voi olla suosikkini, jos se menee oikein”

Kuva: Kirk McKoy ©2022 ABImages

03.01.2024 12:48 Muropaketin toimitus

Jordan Peelen seuraavaa elokuvaa odoteltiin alun perin jo tälle vuodelle.

Jordan Peele on viime vuosina ohjannut kolme mainiota kauhuelokuvaa – vuonna 2017 julkaistu debyyttiohjaus Get Out, vuoden 2019 Us ja vuoden 2022 Nope. Peelen neljättä elokuvaa odoteltiin alun perin vuoden 2024 joululle, mutta Hollywoodin lakot sekoittivat pakkaa ja siirsivät sen kuvausten alun näillä näkymin loppuvuoteen.

Uutta elokuvaa voidaan siis odotella aikaisintaan vuoden 2025 puolella.

Tulevasta elokuvasta ei ole paljastettu julkisuuteen vielä mitään, ei edes nimeä. Kuten edellistenkin elokuviensa kohdalla, myös nyt Peele haluaa pitää yleisönsä jännityksessä. Conan O’Brien Needs a Friend -podcastissa Peele kertoo lyhyesti kuulumisia.

“Tämä vuosi on ollut ymmärrettävästi mielenkiintoinen, koska käsikirjoittajien lakko piti minua kuuntelupuolella, missä minun myös pitää pysyä. Seuraava projektini on minulle nyt selkeä. Olen innoissani siitä, että voin tehdä uuden elokuvan, josta voi tulla uusi suosikkielokuvani, jos kaikki menee oikein”, Peele kommentoi.

Nope löytyy tällä hetkellä suoratoistossa SkyShowtimesta ja Ruudusta, ja Get Out SkyShowtimesta, Viaplaysta ja Prime Videosta. Us ei tällä hetkellä ole katsottavissa mistään Suomen kuukausimaksullisesta palvelusta.