Tämä elokuva kannattaa katsoa: Kohuttu ja ääriväkivaltainen The Hunt heiluttaa keskisormea oikeistolle ja vasemmistolle yhtä aikaa

26.02.2021 07:51 | Muropaketin toimitus

Elisa Viihde Viaplayn elokuvakirjastoon on lisätty viime vuonna valmistunut The Hunt.

Craig Zopelin ohjaamassa The Huntissa ”kaksitoista ihmistä heitetään keskelle karmivaa peliä, kun heidät kidnapataan ja päästetään vapaaksi, jotta ryhmä eliitin jäseniä pääsee jahtaamaan heitä huvin ja urheilun vuoksi.”

Pääosia elokuvassa esittvät Betty Gilpin, Hilary Swank, Ike Barinholtz, Emma Roberts ja Wayne Duvall.

Muropaketin arviossa The Hunt sai kiitosta osakseen:

The Hunt on oikein hauska väkivaltasatiiri, joka ei ole ihan niin fiksu kuin se kuvittelee olevansa, mutta viihdyttää tekemällä pilkkaa kaikista. Se todistaa myös Zobelin osaavan hieman yllättäen ohjata indie-draaman lisäksi tyylikästä toimintaa. Esimerkiksi Gilpinin ja Hilary Swankin välinen taistelukohtaus on upea, kuin sekoitus tyyliteltyä Upgrade-toimintaelokuvaa ja Kil Bill -leffoja.

Arvostelu: Kohuttu ja ääriväkivaltainen The Hunt -ihmistenmetsästyselokuva pilkkaa niin vasemmistoa kuin oikeistoa satiirin ja mustan huumorin keinoin

Suosittelemme siis lämmöllä.

The Huntin voi katsoa Elisa Viihde Viaplaysta palvelun kuukausimaksua vastaan. Elokuva on saatavilla myös vuokraversiona useammassa palvelussa.

Muropaketin uusimmat