Uusimmat

Ohjaaja James Gunn halusi tappaa Avengers: Infinity Warissa kuolleen hahmon jo Guardians of the Galaxy Vol. 2:ssa

Kuva: ©2023 Marvel

04.05.2023 14:00 Muropaketin toimitus

Viimeiseen Guardians of the Galaxy -elokuvaansa ohjaaja James Gunn sai Marvel Studiosilta vapaat kädet tehdä hahmoilleen mitä haluaa.

Comic Bookin haastattelussa ohjaaja-käsikirjoittaja James Gunn paljastaa, että hän suunnitteli alun perin Zoe Saldanan esittämälle Gamoralle ihan erilaista kohtaloa Guardians of the Galaxy Vol. 2:ssa.

“Asiat aina muuttuvat, eikä sitä koskaan tiedä. Mutta Gamora melkein kuoli jo Vol. 2:ssa. Tiesin heti alkuunsa, että Zoe tahtoi esittää hahmoa vain tietyn aikaa, hän on puhunut siitä aina hyvin avoimesti. Joten halusin että hän kuolee. Ajattelin, että hänen pitäisi olla se, joka uhraa itsensä… Kevin Feige ja Lou D’Esposito kuitenkin puhuivat minut ympäri, ja sitten tajusin itsekin, ettei se oikein toiminut, ei tuntunut oikealta. Se, mitä lopulta teimme elokuvassa tuntui paljon oikeammalta tarinan suhteen. Luulen, että pelkäsin Michael Rookerin tappamista, koska hän on ystäväni”, Gunn selittää.

Hänen mielestään lopulliseen elokuvaan valittu suunta tuntui lopulta luonnollisemmalta. Kun Anthony ja Joe Russo soittivat Gunnille Avengers: Infinity Warin aikaan ja kyselivät, onnistuisiko heidän suunnitelmansa Gamoran kohtalosta, Gunn antoi siunauksensa.

“Ja se toimii mielestäni todella hyvin kolmatta elokuvaa ajatellen.”

LUE MYÖS: Arvostelu | Guardians of the Galaxy Vol. 3 on James Gunnin tunteikas joutsenlaulu, joka tyydyttänee sarjan faneja