Ohjaaja löysi muuta puuhaa – Mad Max: Fury Roadin jatko-osaa saadaan odottaa vuosia, jos sitä edes tehdään

25.10.2018 09:15 | Muropaketin toimitus

Ohjaaja George Miller on löytänyt uuden elokuvan ohjattavakseen – eikä se ole viides Mad Max.

Deadline-sivuston mukaan Mad Max- ja Happy Feet -elokuvista tutun George Millerin seuraava elokuva on Three Thousand Years Of Longing.

Tässä vaiheessa elokuvasta ei tiedetä vielä mitään muuta varmaa kuin nimi. Deadlinen mukaan kyseessä on ”jotain aivan uutta George Milleriltä”. Laajuudeltaan elokuva on ”eeppinen”. Kuvaukset alkavat vuoden 2019 aikana, joten valmista elokuvaa päästään kaiketi katsomaan vuoden 2020 aikana. Paino sanalla kaiketi, sillä George Miller tunnetaan venyvistä aikatauluistaan…

Three Thousand Years of Longingista uutisoidessaan Deadline kertoo Millerin työstäneen uusia Mad Max -elokuvia Fury Roadin vuoden 2015 ensi-illan jälkeen. Kiista maksamattomista palkkioista on kuitenkin pistänyt projektit ainakin jossain määrin telakalle, joten ei ole ihme että Miller päätti tarttua uuteen elokuvaan.

Vaikka työ Mad Maxin parissa vielä jatkuisi, menee parhaassakin tapauksessa vuosia ennen kuin asfalttisoturi palaa valkokankaalle. Three Thousand Years Of Longing pitää ohjaajan kiireisenä 2020-luvulle asti, ja sen valmistuttua menisi ainakin pari vuotta ennen kuin uusi Mad Max -elokuva valmistuisi.

Tämä on silkkaa valistunutta mutuilua, mutta tohdimme väittää ettei ainakaan ennen vuotta 2022 ole mitään toivoa nähdä Tom Hardya ja/tai Charlize Theronia kaahailemassa hiekka-aavikolla.

Toivottavasti edes silloin.