Uusimmat

Samuel L. Jackson ei niele Quentin Tarantinon väitteitä – ”Kyllä Chadwick Boseman oli elokuvatähti”

30.11.2022 12:00 Muropaketin toimitus

Quentin Tarantino linjasi viime viikolla, ettei Hollywoodissa ole enää tähtiä – tähtiä ovat Kapteeni Amerikka ja muut ikoniset hahmot, joita näyttelijät esittävät. 

Uutisen aiheesta voi lukea kertaukseksi täältä:

Quentin Tarantino löysi taas yhden tavan, jolla Marvel on pilannut Hollywoodin

Nyt Quentin Tarantinon näkemystä on kommentoinut Samuel L. Jackson, joka on paitsi Quentin Tarantinon luottonäyttelijöitä myös yksi Marvel Studiosin elokuvien nimekkäimmistä tähdistä – jos sellaista nimitystä nyt ylipäänsä sopii käyttää.

”Noita hahmoja varten tarvitaan näyttelijöitä ja elokuvatähteyden merkki on aina ollut, mikä, perseet penkissä? Mistä me oikein puhumme?” Samuel J. Jackson kummasteli Tarantinon puheita The View’n haastattelussa (Entertainment Weeklyn mukaan).

Samuel L. Jacksonin mukaan on virheellistä väittää, etteikö näyttelijä voisi olla tähti ja samalla supersankarielokuvan pääosassa.

”Chadwick Boseman oli Black Panther. Sitä ei voi kiistää, ja samalla hän oli elokuvatähti”, Jackson linjasi vuonna 2020 kuolleesta kollegastaan.

Samuel L. Jacksonin oma roolihahmo Nick Fury palaa kuvioihin ensi vuonna Secret Invasions -Disney+-sarjalla. Lisäksi Fury on mukana The Marvels -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa kesällä 2023.