Uusimmat

Suicide Squadin ohjaaja iski hanskat tiskiin – Studion pilaama elokuva jää korjaamatta

Kuva: © 2016 Warner Bros. Entertainment Inc. and Ratpac- Dune Entertainment LLC.

04.01.2024 09:39 Muropaketin toimitus

Ohjaaja David Ayerin mukaan vuoden 2016 Suicide Squad -elokuvasta oli tulossa aivan erilainen, kunnes Warner Bros. Pictures kaappasi elokuvan häneltä.

David Ayer on moneen kertaan kertonut Warner Bros.:in panikoineen Batman v Superman: Dawn of Justicen vastaanoton takia ja koettaneen sen takia tehdä Suicide Squadista kevyemmän ja humoristisemman, samana vuonna ilmestyneen Deadpoolin hengessä.

Vuoden 2016 Suicide Squad meni pilalle, koska “studiopomot pelkäsivät elokuvan alkuperäistä versiota ihan helvetisti”

Myös elokuvista Fury, Bright, Sabotage ja End of Watch tunnettu David Ayer käytti useamman vuoden rakentaakseen omalle ohjaajan versiollensa samanlaista fanikampanjaa kuin mikä syntyi Justice Leaguen niin sanotulle Snyder Cutille. Innostus jäi kuitenkin aika pieneksi, eikä studiokaan lämmennyt ajatukselle kohta 10 vuotta vanhan elokuvan kierrättämisestä.

Nyt David Ayer on lopulta iskenyt hanskat tiskiin.

”Olen jättänyt DC:n taakseni”, Ayer totesi X-palvelussa eilen.

Sittemmin X-palvelusta poistetuissa vastauksissa lukijoiden kommentteihin David Ayer myös totesi seuraavaa:

”Mikään tässä tilanteessa ei tunnu hyvältä. Studiolla ei ole kiinnostusta elokuvan julkaisuun. On aika juosta katsomatta taaksepäin”.

”Olen okei. Eipä ole tarvetta vaeltaa ympäriinsä kerjäyskulhon kanssa. Aion suojella sydäntäni ja siirtyä eteenpäin”

Poistetuista viesteistä on uutisoinut Comicbookmovie.

Suicide Squad palasi valkokankaalle vuonna 2021 The Suicide Squad -elokuvan merkeissä, mutta poppoon valkokangasversion jatkosta ei ole tällä hetkellä mitään tietoa. Pelipuolella on eloisampaa: uusi Suicide Squad: Kill The Justice League julkaistaan helmikuun alussa.