Uusimmat

Suomalainen videopelileffa It Came from the Desert pääsee jättiläismuurahaisineen vihdoinkin elokuvateattereihin

09.06.2018 20:07 Muropaketin toimitus

Night Visions -festivaaleilla jo esitetyn It Came From the Desertin uskottiin jo jättävän elokuvateatterikierroksen kokonaan väliin Suomessa, mutta toisin kävi. Jättimuurahaisista kertova kauhukomedia saapuu valkokankaille syksyllä.

It Came From the Desert on Cinemawaren legendaariseen Amiga-peliin perustuva ”live-action-jatko-osa, joka on nostalginen tribuutti vanhoille 50-luvun ’B-creature feature’ -klassikoille ja 80-90-luvun toimintakomedioille”.

Tarina on It Came From the Desertissä pelkkä sivuseikka, mutta kerrataan se kuitenkin:

”New Mexico. Ystävykset, Brian ja Lukas lähtevät aavikolle juhlimaan Lukaksen motocross-kilpailun voittoa, jonka pääpalkintona on tavata suurin B-toimintaleffojen sankari THE ERADICATOR. Heidän joukkoonsa liittyy kaunis Lisa, johon Brian on aina ollut ihastunut. Juhlat alkavat ja meno kasvaa Brianin ja Lukaksen ajautuessa syrjäiseen paikkaan, jossa he löytävät salaisen sotilastukikohdan. Sen sisältä paljastuu Chicane Industriesin salainen operaatio, jossa 1951 iskeytyneestä meteroriitista löydetyn DNA:n ja kokeiden yhdistelmä on kasvattanut JÄTTIMUURAHAISIA! Nyt Brianin ja Lukasen täytyy pelastaa maailma ja tulla oikeiksi elämän sankareiksi!”

Marko Mäkilaakson (War of the Dead) ohjaama It Came From the Desert saa ensi-iltansa Suomessa 8. syyskuuta.