UUSIMMAT

Tämän huomasivat vain tarkkasilmäisimmät Marvel-fanit: Loki oli kuin olikin mukana uudessa Thor-trailerissa

24.05.2022 19:30 Muropaketin toimitus

Taika Waititin ohjaama Thor: Love and Thunder saa Suomessa ensi-iltansa 6. heinäkuuta.

Heinäkuussa elokuvateattereissa on luvassa rakkautta ja ukkosta, kun ensi-iltansa saa Taika Waititin ohjaama ja Chris Hemsworthin tähdittämä Thor: Love and Thunder. Tulevasta Marvel-seikkailusta julkaistiin hetki sitten uusi traileri, josta tarkkasilmäisimmät fanit ovat bonganneet Thorin velipuolena tunnetun Lokin.

Tom Hiddlestonin esittämä Lokihan on Thorin maailmassa kuollut, vaikka seikkaileekin eri aikaan kuuluvana varianttina omassa Disney+-sarjassaan.

Loki ei kuitenkaan näy trailerissa omana itsenään vaan Thorin selkään tatuoituna muistokirjoituksena. Tämä paljastuu trailerin lopussa, missä Russell Crowen esittämä Zeus riisuu ukkosenjumalalta kaikki vaatteet päältä.

Ilkoalasti olevan Thorin selässä voi nähdä suuren Loki-tatuoinnin, jossa keppostelijajumalalle tuttujen sarvien välissä lukee RIP Loki.

Hemsworthin lisäksi Thor: Love and Thunderissa nähdään Mighty Thorin hahmossa Natalie Portman sekä Tessa Thompson, Russell Crowe, Jaimie Alexander ja Christian Bale. Näyttelijäkaartissa ovat mukana myös Guardians of the Galaxy -tähdet Chris Pratt, Sean Gunn, Dave Bautista ja Karen Gillan. Ohjaaja-Waititi palaa esittämään koomista Korg-hahmoaan.

Kuvakaappaus kyseisestä trailerin kohtauksesta näyttää tältä:

Thor Love and Thunder trailer screenshot

Katso traileri tästä videosta: