Tänään tv:ssä: Yksi Keanu Reevesin uran kalleimmista elokuvista oli paha floppi – eikä mikään ihme, koska kamalahan tämä on

19.06.2021 13:09 | Muropaketin toimitus

Japanilaiseen 47 rōninin legendaan pohjautuva 47 Ronin sai ensi-iltansa vuonna 2013. Vaikka elokuvassa oli mukana Keanu Reeves, floppasi se pahasti. Budjetti oli eri arvioiden mukaan jotain 175 ja 225 miljoonan dollarin väliltä. Lipunmyynnin jäätyä reiluun 150 miljoonaan, oli selvää että 47 Ronin oli kovan luokan floppi.

Carl Rinschin esikoiselokuvassa ”kunniansa menettänyt samuraijoukko päättää kostaa valtiaansa kuoleman. Apunaan heillä on puoliverinen Kai, joka on toivottoman rakastunut valtiaan tyttäreen.” 47 Roninin pääosissa nähdään Keanu Reevesin rinnalla Hiroyuki Sanada, Ko Shibasaki, Tadanobu Asana ja Rinko Kikuchi.

Rotten Tomatoesissa 47 Ronin on kerännyt kehuja vain 16 prosentilta kaikista kriitikoista. Ei siis mikään ihme, ettei väki jonottanut sen nähdäkseen. Suomen elokuvateattereihin ei 47 Roninia tuotu ollenkaan, mutta sen voi katsoa tänään Kutoselta kello 21.00 alkaen tai vaihtoehtoisesti Netflixistä.