Uusimmat

The Walking Deadin luoja olisi halunnut tappaa suosikkihahmon heti sarjan alussa: “Ihmiset olisivat menneet ihan sekaisin”

Kuva: Frank Ockenfels 3 / © AMC FIlm Holdings LLC.

24.07.2023 13:55 Muropaketin toimitus

Viime vuonna 11. tuotantokauden jälkeen päätökseensä tullut The Walking Dead -sarja jatkuu useiden spinoff-sarjojen muodossa.

The Walking Deadin luonut Robert Kirkman paljastaa viime viikonloppuna San Diegon Comic Conissa antamassaan haastattelussa (Deadlinen kautta), että olisi halunnut tappaa Andrew Lincolnin esittämän Rick Grimesin jo sarjan alussa.

Kirkman kertoo, että halusi tv-sarjan eroavan mahdollisimman paljon alkuperäisestä sarjakuvasta.

“Walking Deadin kanssa olin paljon nuorempi ja levottomampi. Olin ihan sekopää. Saatoin tulla kirjoittajien huoneeseen ja sanoa: ’Tappakaa Rick Grimes tänään! En välitä! Se on hauskaa ja ihmiset menevät ihan sekaisin.’ Käsikirjoittajat sanoivat vaan, että Robert sinä olet ihan kahjo, etteivät he voi sellaista tehdä. Mutta aina kun Walking Deadissa tehtiin suuria muutoksia, olin ihan innoissani”, Kirkman kertoo.

Katsojien onneksi Rick sai elää, ja on nyt palaamassa ensi vuonna omassa spinoff-sarjassaan The Ones Who Live (tunnettiin aiemmin nimellä The Walking Dead: Rick & Michonne).

Syyskuussa puolestaan alkaa Norman Reedusin esittämän Daryl Dixonin oma sarja.