”Tom Hardy ja Charlize Theron eivät tulleet toimeen” – Zoë Kravitz muisteli Mad Maxin kuvauksia

19.06.2017 14:38 | Muropaketin toimitus

Mad Max

Lenny Kravitzin tyttärenä julkisuuteen noussut, mutta nykyään ahkerasti uraa näyttelijänä rakentava Zoë Kravitz nähtiin sivuosaroolissa Mad Max: Fury Roadissa (2015). Nyt nainen on muistellut ylistetyn toimintaelokuvan tekemistä tuoreessa haastattelussaan.

Max Rockatanskya esittänyt Tom Hardy ja Furiosaa esittänyt Charlize Theron eivät huhujen mukaan tulleet juurikaan juttuun Mad Max: Fury Roadia tehdessään.

Watch What Happens Live!:n haastattelussa Zoë Kravitz vahvisti kuulopuheet tosiksi.

”He eivät tulleet toimeen keskenään. Olimme kaiken lisäksi keskellä aavikkoa niin pitkään, mikä vain pahensi sitä. Luulen että kaikki olivat väsyneitä, kuutamolla tai kärsivät koti-ikävää. Näimme pelkkää hiekkaa kuuden kuukauden ajan. Siinä tulee hulluksi, ihan oikeasti. En suoraan sanoen tiedä oliko siihen [Tom Hardyn ja Charlize Theronin tulehtuneisiin väleihin] vain yhtä syytä. Heidän kemiansa eivät vain kohdanneet”, Kravitz kuittasi.

Ohjaaja George Millerillä on suunnitelmissa tehdä vielä kaksi Mad Max -elokuvaa, mutta tiedossa ei ole vielä milloin. Aiheesta uutisoitiin viimeksi huhtikuussa, jolloin Miller kertoi haluavansa palauttaa liekinheitinkitaraa soittavan Doof Warriorin valkokankaalle.

Tällä hetkellä on epäselvää vielä sekin, haluaako George Miller Maxin ja Furiosan vielä kohtaavan toisensa valkokankaalla. Yleinen käsitys on, että parivaljakon polut eivät ole enää risteämässä.