Uusimmat

USA:n katsotuin sarja tuli Netflixiin rampana – puuttuvat jaksot pitää katsoa kilpailevasta palvelusta

Kevin Costner Yellowstone-sarjassa © Paramount Network

15.01.2024 09:15 Muropaketin toimitus

Pohjois-Amerikassa huippusuosittua, ja Suomessakin oman fanikuntansa kerännyttä Yellowstone-sarjaa voi katsoa Netflixistä tästä päivästä lähtien.

Mutta voihan itku ja räkä!

Taylor Sheridanin luomasta ja Kevin Costnerin tähdittämästä Yellowstonesta on tuotu Netflixiin vain kolme tuotantokautta, vaikka niitä on tehty jo neljä ja puoli (viidennen kauden viimeiset jaksot julkaistaan ensi syksynä).

Mikäli Yellowstonen siis haluaa katsoa kokonaisuudessaan, pitää turvautua joko SkyShowtimeen, josta löytyvät kaikki tähän mennessä julkaistut jaksot. Yellowstonesta voi katsoa myös Yellowstonen spinoff-sarjat 1883 ja 1923, joita ei Netflixistä löydy ainakaan vielä tässä vaiheessa.

SkyShowtime kuvailee USA:n katsotuimmaksi sarjaksi noussutta Yellowstone seuraavasti:

”Oscar-, Golden Globe- ja Emmy -voittajan Kevin Costnerin tähdittämä ja Wind River -sarjan ohjaajan ja Hell or High Water- ja Sicario-sarjojen kirjoittajan, luovan neron Taylor Sheridanin luoma Yellowstone seuraa Duttonin perheen elämää. Perheen pää John Dutton pyörittää Yhdysvaltain suurinta yhtenäistä karjatilaa, joka kohtaa jatkuvasti haasteita rajanaapureidensa – rakennuttajien, Broken Rock -intiaanireservaatin ja maan ensimmäisen kansallispuiston – suunnalta.”

Päivitetty 16.1.2024: Täsmennetty kohtaa muista palveluista.