Uusimmat

USA:n katsotuin tv-sarja tulee Netflixiin – SkyShowtime on varmasti harmissaan

Kevin Costner Yellowstone-sarjassa © Paramount Network

08.01.2024 07:25 Muropaketin toimitus

Yellowstone on SkyShowtimen nimekkäimpiä sarjoja ja yksi palvelun isoimmista sisäänheittäjistä. Ensi viikosta Kevin Costnerin tähdittämää sarjaa esittää myös sen kovin kilpailija.

Netflix on ilmoittanut Yellowstonen saapuvan palveluun maanantaina 15. tammikuuta. Vielä ei ole tiedossa, montako sarjan viidestä kaudesta julkaistaan kerralla – luultavimmin kaikki, jos Yellowstone seuraa samaa kaavaa kuin HBO Maxin suunnalta Netflixiin saapuneet ”lainasarjat”.

SkyShowtime kuvailee Yellowstonea seuraavasti:

”Oscar-, Golden Globe- ja Emmy -voittajan Kevin Costnerin tähdittämä ja Wind River -sarjan ohjaajan ja Hell or High Water- ja Sicario-sarjojen kirjoittajan, luovan neron Taylor Sheridanin luoma Yellowstone seuraa Duttonin perheen elämää. Perheen pää John Dutton pyörittää Yhdysvaltain suurinta yhtenäistä karjatilaa, joka kohtaa jatkuvasti haasteita rajanaapureidensa – rakennuttajien, Broken Rock -intiaanireservaatin ja maan ensimmäisen kansallispuiston – suunnalta.”

Yellowstone oli vuonna 2022 jenkkitelevision katsotuin fiktiivinen sarja, ja myös Suomessa se on kerännyt oman fanikuntansa.

Yellowstonesta on myös julkaistu pari spinoffia ja useampi on vielä kehitteillä (1883, 1923, 6666, 1944 ja 2024).

Päivitetty 16.1.2024: Poistettu maininta Ruutu-palvelusta.