Uusimmat

Uuden 007-elokuvan pahiksena nähdään se, mitä maailma pelkää nyt kaikista eniten

23.09.2022 12:57 Muropaketin toimitus

007-elokuvien tuottajat ovat kertoneet The Hollywood Reporterin haastattelussa, miten Bond-seikkailut rakennetaan.

The Hollywood Reporterin haastattelussa tuottajat Barbara Broccoli ja Michael G. Wilson kertovat olevansa tällä hetkellä kiinnostuneempia seuraavan Bond-elokuvan pahiksesta ja tarinasta kuin seuraavasta Bond-näyttelijästä.

”Uutta Bond-elokuvaa tehdessämme istumme aina aluksi alas käsikirjoittajien kanssa ja mietimme, mitä maailma pelkää juuri nyt. Mietimme kuka uusi Bond-pahis voisi olla. Tuo puoli on ikään kuin päätarina, mutta haluamme tutkailla myös Bondin tunne-elämää ja päättää, mitä uusia haasteita hän voi kohdata henkilökohtaisella tasolla. Bondilla on siis elokuvissa kaksi isoa haastetta – yksi on geopoliittinen ja toinen henkilökohtainen”, Broccoli kuvaili.

Koko THR:n jutun voi lukea täältä:

James Bond Producers Are Focused on Figuring Out a Villain Before Casting the Next 007

Ja mitä maailma tällä hetkellä pelkää?

Tietenkin Venäjää.

Kukaan tuskin olettaa, että seuraavassa Bondissa nähdään Vladimir Putinia tai lähdetään ratkomaan Ukrainan konfliktia, mutta mikäli tuttu kaava säilytetään, heijastuu Putinin ja Venäjän sodanjulistus lännelle jollain tavalla 007-elokuvaan. Toisaalta: koko uusi 007-elokuva on vasta hahmotelmavaiheessa, ja mitä tahansa voi tapahtua maailmassa parin seuraavan vuoden aikana. Kenties Bond koettaakin pysäyttää ensi kerralla villiintyneen tekoälyn, ilmastonmuutoksen tai jonkin viruksen äärimmäisen vaarallisen variantin…