Uusimmat

Uuden Netflix-elokuvan alastonkohtaus oli kova paikka Leonardo DiCapriolle

14.12.2021 12:44 Muropaketin toimitus

Leonardo DiCaprio tähdittää jouluaattona Netflixissä julkaistavaa Don’t Look Up -elokuvaa yhdessä Jennifer Lawrencen ja lukuisten muiden a-luokan tähtien kanssa.

Adam McKayn ohjaamaa ja käsikirjoittamaa Don’t Look Upia tähdittävät myös Rob Morgan, Jonah Hill, Mark Rylance, Tyler Perry, Ron Perlman, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Scott Mescudi, Himesh Patel, Melanie Lynskey, Cate Blanchett ja Meryl Streep.

Don’t Look Upissa Meryl Streepin roolihahmo esiintyy yhdessä kohtauksessa alasti. Tämä oli Leonardo DiCapriolle ongelmallista, McKay paljasti tuoreessa haastattelussa The Guardianin kanssa (NME:n mukaan).

”Hän [Meryl Streep] on peloton. Ja kyllä, tuossa kohtauksessa on sijaisnäyttelijä. Mutta arvaa kenellä oli ongelma asian kanssa? Leolla. Hän näkee Merylin elokuvien kuninkaallisena. […] Leosta ei ollut mukavaa nähdä Merylin hahmoa alasti. Hän kysyikin minulta, onko tuota kohtausta pakko näyttää”.

DiCaprion kommentilla ei kuitenkaan ollut väliä. Sekä Adam McKay että Meryl Streep itse olivat sitä mieltä, että mitään ei aleta perumaan.

Don’t Look Up on saanut tähän mennessä kriitikoilta aika ristiriitaisen vastaanoton. Muropaketin oma arvio julkaistaan ensi viikolla.