Uusimmat

Uusi Game of Thrones -tv-sarja on kuvattu, mutta edes George R.R. Martin ei tiedä, milloin se julkaistaan

21.02.2022 15:15 Muropaketin toimitus

HBO Maxille tulossa olevan House of the Dragon -sarjan kuvaukset ovat päättyneet.

Game of Thronesin spinoff-sarjan, House of the Dragonin kuvaukset ovat valmiit, mutta sarjan julkaisupäivä HBO Maxissa on edelleen hämärän peitossa. Asiaa ei tiedä edes tarinan luoja George R.R. Martin, uutisoi Collider.

Martin kertoo nähneensä tulevasta sarjasta muutaman jakson raakaversioina ja kommentoi sen “käsikirjoituksen, ohjauksen ja näyttelijätyön näyttävän upealta”. Hänen mukaansa paljon työtä tarvitaan kuitenkin vielä jälkituotannossa kuten erikoistehosteiden ja värinmäärityksen osalta.

Julkaisupäivää ei tiedä edes Martin.

“Kunpa voisin kertoa. Tänä keväänä? Tuskin. Ehkä kesällä? Voisi olla. Syksyllä? Kuka tietää. Te tiedätte sitten kuin mekin tiedämme”, Martin kommentoi.

House of the Dragonin showrunnereina toimivat Miguel Sapochnik ja Ryan Condal. Martin on sarjan vastaava tuottaja yhdessä showrunnereiden ja Vince Gerardisin kanssa. Sarjan näyttelijäkaartiin kuuluvat muun muassa Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Matt Smith, Steve Toussaint, Rhys Ifans, Fabien Frankel, Ryan Corr, Jefferson Hall, David Horovitch, Graham McTavish, Matthew Needham, Bill Paterson ja Gavin Spokes.