Uusimmat

Uusi Highlander-elokuva on “lähempänä kuin koskaan aikaisemmin”

09.08.2022 18:00 Muropaketin toimitus

Henry Cavillin on huhuttu näyttelevän John Wick -ohjaaja Chad Stahelskin Highlander-elokuvan pääosaa.

Yli vuosi sitten uutisoitiin, että The Witcher -tähtenäkin tunnettu Henry Cavill on keskustellut pääosasta tulevassa Highlander-elokuvassa, mutta tuon jälkeen on ollut melkoisen hiljaista.

Nyt tuon hiljaisuuden on katkaissut ohjaaja Chad Stahelski. Hän kertoo Colliderin haastattelussa, että uusi elokuva on “lähempänä kuin koskaan aikaisemmin”.

“Viilaamme parhaillaan käsikirjoitusta. Luulen, että tiedämme nyt mitä haluamme. Ja tärkeimpänä, tiedämme, mitä aiomme tehdä. Nyt meidän pitää vaan päästä siihen tilanteeseen, missä voimme sanoa, että tässä se nyt on, ryhdytään kuvaamaan. Mutta olemme lähempänä kuin koskaan ennen, ja se on hyvä juttu”, Stahelski kertoo.

Cavillin kiinnitys pääosaan ei kuitenkaan ole vielä varma. Stahelski kertoo keskustelleensa asiasta näyttelijän kanssa, sillä tämä on yksi hänen suurimpia suosikkejaan rooliin.

“Kyse ei ole pelkästään lihaksista ja yrmyilystä. Mielestäni hänen osaamisensa on todella laajaa ja hän toisi rooliin jotain erityistä. Ja hän on itse ollut ihanan innostunut roolista.”

Ensimmäinen Highlander-elokuva julkaistiin vuonna 1986. Pääosaa siinä esitti Christopher Lambert. Uuden Highlanderin julkaisupäivästä ei ole vielä mitään tietoa, sillä John Wick -ohjaajana tunnetulla Stahelskilla on monta muutakin rautaa tulessa.