Uusimmat

Uusi Sherlock -tähti on kyllästynyt olemaan avoimesti homo näyttelijä

Kuva: © 2023 Searchlight Pictures All Rights Reserved.

23.05.2024 16:00 Muropaketin toimitus

Andrew Scott on tänä vuonna esittänyt pääosaa muun muassa elokuvassa All of Us Strangers (kuvassa) ja Netflix-sarjassa Ripley.

Andrew Scott teki varsinaisen läpimurtoroolinsa Uusi Sherlock -sarjan Moriartyna, minkä lisäksi hänet tunnetaan myös muun muassa Fleabagin “kuumana pappina”. Tänä vuonna Scott on jo ehditty nähdä pääosassa elokuvassa All of Us Strangers sekä Netflix-sarjassa Ripley.

Scott on avoimesti homo, mutta itse hän kertoo Varietyn haastattelussa olevansa kyllästynyt tuohon määritteeseen.

“On toki ihanaa, että voin puhua seksuaalisuudesta avoimesti. Mutta välillä minusta tuntuu, että eihän muiden ihmisten – tarkoitan nyt heteroita – tarvitse selittää tai puhua seksuaalisuudestaan joka kerta töihin mennessään”, Scott kommentoi.

“Olla avoimesti. Miksi sitä ei olisi avoimesti? On vain niin, että sana ’avoimesti’ tuntuu minusta hieman ladatulta sanalta.”

All of Us Strangers -elokuvassa Scott esittää seksuaalisuutensa hyväksynnän kanssa kamppailevaa miestä. Koskettava elokuva on katsottavissa Disney+:ssa. Uusi Sherlock on puolestaan juuri tullut Netflixiin. Sarja on katsottavissa myös Prime Videossa.

Arvostelu | All of Us Strangers on upea ja apea viiden tähden mestariteos, joka jää mieleen

Arvostelu | Netflixin uusi Ripley-sarja eroaa Matt Damonin elokuvasta edukseen

 

Muropaketin uusimmat