Uusimmat

Uusi Teenage Mutant Ninja Turtles sai kuuden minuutin suosionosoituksen ja sen jälkeen Twitter räjähti kehuista

13.06.2023 14:38 Muropaketin toimitus

Teenage Mutant Ninja Turtles Mutant Mayhem

Seth Rogenin tuottamasta Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhemista on esitetty viimeistelemätön versio Ranskassa, Annecyn kansainvälisillä animaatioelokuvafestivaaleilla. 

Screen Rantin mukaan Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem keräsi paikalla olleelta yleisöltä Twitterissä runsaasti kehuja ja näytöksen jälkeen salissa raikuvat kuuden minuutin mittaiset aplodit.

Koska elämme maailmassa, jossa jotkut pitävät rusinoista maksalaatikossa ja ananaksesta pitsassa, on ihminen todistetusti erehtyväinen elämänmuoto. Näin ollen alta löytyviin reaktioihin ei kannata tuudittautua liikaa – on yhä sangen mahdollista, että Mutant Mayhem on kammotus ja pilaa lapsuutemme, mutta toivomme tietenkin toisin.

Jeff Rowenin ohjaaman Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhemin alkuperäisversion ääninäyttelijöinä toimivat Micah Abbey, Shamon Brown Jr., Hannibal Buress, Rose Byrne, Nicolas Cantu, John Cena, Jackie Chan, Ice Cube, Natasia Demetriou, Ayo Edebiri, Giancarlo Esposito, Post Malone, Brady Noon, Seth Rogen, Paul Rudd ja Maya Rudolph.

Suomen teattereihin perjantaina 11. elokuuta saapuvan elokuvan juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Vuosien ajan kilpikonnaveljekset ovat eläneet suojassa ihmisten maailmalta, mutta nyt he ovat päättäneet valloittaa newyorkilaisten sydämet sankarillisten tekojensa kautta ja tulla hyväksytyiksi tavallisina teini-ikäisinä. Uuden ystävänsä April O’Neilin avustuksella he taistelevat salaperäistä rikollisjärjestöä vastaan, mutta pian he joutuvat kaikkien aikojen koetukseen, kun mutanttien armeija vapautetaan heidän kimppuunsa.”