UUSIMMAT

Vahvistettu: Star Wars: The Last Jediä inhonneiden Star Wars -fanien elämä on yhtä helvettiä myös 2020-luvulla

05.09.2018 07:49 | Muropaketin toimitus | 1

Solo: A Star Wars Storyn onnettoman mahalaskun jälkeen Disney puhalsi pelin poikki ja laittoi A Star Wars Story -elokuvasarjansa jäihin ainakin toistaiseksi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö Star Wars -elokuvia tulisi jatkossakin.

Vaikka Obi-Wan Kenobin ja Boba Fettin elokuvat eivät saavukaan teattereihin lähivuosina, kuten moni oli toivonut, on Rian Johnsonin (ei kuvassa) suunnittelema uusi Star Wars -trilogia sentään yhä tekeillä. Hiljattain on huhuttu, että nämäkin elokuvat olisi peruttu, mutta Disneyn ja Lucasfilmin luotto Johnsoniin on selvästi kova.

Tämä harmittanee kovasti niitä tulisieluja, jotka ovat viime joulukuusta asti koettaneet pyyhkiä The Last Jedin olevaisuudesta ja soittaneet Johnsonille suuta sosiaalisissa medioissa.

Rian Johnson vahvisti uuden trilogian tekemisen yhä jatkuvan Twitterissä, mutta ei kertonut aiheesta yhtään mitään muuta uutta:

Seuraava Star Wars -elokuva on joulukuussa 2019 ensi-iltansa saava Episode IX, joka toimii päätöksenä Skywalkerin perheen saagalle. Sen ohjaa The Force Awakensista tuttu J.J. Abrams.

Rian Johnsonin uusi trilogia käynnistynee heti 2020-luvun alussa, ellei Disney sitten rohkaistu ja koeta uudelleen onneaan esimerkiksi Obi-Wan Kenobin parissa.

Keskustelu

Onpa tosiaan hyvä uutinen, ne jotka nillittävät Last Jedin käsikirjoituksesta ovat yksinkertaisesti penikoita, räkänokka penikoita.

Muropaketin uusimmat