Uusimmat

Venom-ohjaaja selitti, miksi hän jätti jatko-osan tekemättä – Uudeksi ohjaajaksi löytyi sitten Andy Serkis

18.10.2019 16:05 Muropaketin toimitus

Venom-ohjaaja Ruben Fleischer ei ohjaa tulevaa jatko-osaa. Korvaajaksi Sony Pictures sai palkattua Andy Serkisin. Nyt Fleischer on kertonut, miksi Venom 2:n alkuteksteistä ei hänen nimeään löydy.

Ruben Fleischerin mukaan 25. lokakuuta ensi-iltansa saava Zombieland-jatko-osa Zombieland: Double Tap on pohjimmiltaan syy siihen, miksi hän jätti Venom 2:n väliin.

”Minulla oli kiire saada tämä leffa tehtyä”,  Fleischer kertoi ReelBlendin podcastissa Zombieland 2:een viitaten. ”Käsittääkseni Venom 2:a kuvataan jo, ja minä sain Zombieland: Double Tapin valmiiksi vasta pari viikkoa sitten. Aikataulut eivät siis sallineet sen elokuvan tekemistä”.

Hiljattain Zombieland-tähti Jesse Eisenberg kertoi, miten Zombieland: Double Tapin tekeminen viivästyi Deadpoolin menestyksen takia, joten näin elokuvat ja niiden aikataulut vaikuttavat Hollywoodissa toisiinsa.

Venom 2:n tarkka ensi-iltapäivä on vielä Sony Picturesilta vahvistamatta. Elokuvan tarinassa Tom Hardyn esittämä antisankari saa vastaansa Spider-Man-sarjakuvista tutut Carnagen ja Shriekin.

Alla Zombieland: Double Tapin traileri.