Uusimmat

Vuoden 2007 scifi-hitti saa vihdoinkin jatko-osan – Michael B. Jordan on innoissaan

Michael B. Jordan elokuvassa Black Panther / Kuva: ©Marvel Studios 2018

06.06.2024 15:00 Muropaketin toimitus

Will Smith saa I Am Legend 2:ssa seuraa Michael B. Jordanista.

Vuonna 2007 julkaistulle, Will Smithin tähdittämälle scifi-elokuva I Am Legendille on luvattu tulevan jatkoa. Smithin lisäksi tulevassa elokuvassa nähdään myös Black Pantherista ja Creed-elokuvista tunnettu Michael B. Jordan, joka Peoplen haastattelussa kertoo olevansa innoissaan, että pääsee työskentelemään ihailemansa Smithin kanssa.

“Työstämme edelleen käsikirjoitusta ja yritämme saada sen valmiiksi. Elokuvalla ei ole vielä julkaisupäivää tai mitään sellaista. Enkä tiedä milloin pääsemme aloittamaan kuvauksia, mutta olen todella innoissani siitä että pääsen kameran eteen Will Smithin kanssa”, Jordan kertoo.

Francis Lawrencen ohjaama I Am Legend pohjautuu Richard Mathesonin vuonna 1954 kirjoittamaan romaaniin ja kertoo “viimeisestä” elossa olevasta ihmisestä maailmassa, jossa infektion jälkeen ihmiset ovat muuttuneet zombeiksi.

Alkuperäisen elokuvan käsikirjoittajana toimineen Akiva Goldsmanin on kerrottu tekevän käsikirjoituksen myös I Am Legend 2:een. Myös Lawrencen on tarkoitus palata ohjaajaksi jatko-osassa.