Uusimmat

Vuoden 2008 Indiana Jonesissa oli hahmo, josta kukaan ei pitänyt – pudotettu pois ensi kesän elokuvasta

21.12.2022 08:49 Muropaketin toimitus

Shia LaBeofin esittämä Mutt Williams oli yksi Indiana Jones ja kristallikallon valtakunnan (2008) rasittavimmista aineksista. Eipä siis ihme, ettei monen Indy-fanin inhokki ole päässyt mukaan ensi kesän jatko-osaan.

Indiana Jones and the Dial of Destinyssä ei nähdä Mutt Williamsia ollenkaan, mutta katsojille kyllä kerrotaan, mitä hahmolle on tapahtunut sitten Kristallikallon valtakunnan. Ohjaaja James Mangold vahvisti asian Entertainment Weeklyn haastattelussa, mutta piti ymmärrettävästi salassa sen, mikä Muttin kohtalo tarkalleen ottaen oli.

Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta leipoi Shia LaBeoufin hahmosta selkeästi uutta Indyä, mikä ärsytti monia vanhoja faneja suuresti. Lucasfilm on selvästi ymmärtänyt, ettei kukaan voi korvata Harrison Fordia, joten kun Ford jättää ikonisen roolinsa Indiana Jones and the Dial of Destinyn myötä, ei enempää elokuvia ole luvassa. Huhut esimerkiksi Chris Prattista uutena Indiana Jonesina voidaan siis unohtaa.

Suomen elokuvateattereihin 28. kesäkuuta 2023 saapuvaa Indiana Jones and the Dial of Destinyä tähdittävät Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas, John Rhys-Davies, Shaunette Renee Wilson, Thomas Kretschmann, Toby Jones, Boyd Holbrook, Oliver Richters, Ethann Isidore ja Mads Mikkelsen.

Aikaisemmat Indyt voi katsoa Suomessa suoratoistona Elisa Viihde Viaplaysta.