Yksi Pirates of the Caribbean -tähdistä ei muistele vuoden 2003 elokuvaa lämmöllä – ”Merkitsi valtavasti, kun tuottaja pyysi myöhemmin anteeksi”

27.10.2022 09:40 Muropaketin toimitus

Star Trek-, Guardians of the Galaxy- ja Avatar -elokuvien tähti Zoe Saldaña näytteli ennen läpimurtoaan Pirates of the Caribbeanissa. Kokemus ei ollut järin mieluisa.

Zoe Saldaña näytteli vuoden 2003 Pirates of the Caribbean: Mustan helmen kirous -elokuvassa salakuljettaja Anamariaa. Vielä tuohon aikaan Saldaña oli vielä kaukana Hollywoodin kermasta, ja se näkyi myös siinä, ettei mitään erityiskohtelua ollut tarjolla, ja olosuhteet olivat muutenkin haastavat.

”Se oli ensimmäinen ison luokan Hollywood-megaelokuvani, jossa oli valtavasti näyttelijöitä, tuottajia ja henkilökuntaa. Kuvasimme eri sijainneissa, eivätkä olosuhteet olleet aina niin otollisia. Olin hyvin nuori ja se kaikki oli vähän liian suurta minulle ja tekemisen tahti oli vähän liian kova. Kokemus ei ollut kaikkinensa järin hyvä”, Saldaña muisteli Entertainment Weeklyn haastattelussa.

Pirates of the Caribbean -elokuvien tuottaja Jerry Bruckheimer sai kuulla Zoe Saldañan kokemuksista vasta jälkikäteen ja halusi ilmaista pahoittelunsa tapahtuneen johdosta.

”Jerry Bruckheimer pyysi anteeksi kokemustani, koska hän haluaa että kaikille jää hyvä mieli hänen projekteistaan. Se aidosti liikutti minua – hän muisti minun maininneen asiasta mediassa”, Saldaña kiitteli.

Zoe Saldañan seuraava elokuva on jatko-osa näyttelijän uran suurimmalle hitille. Avatar: The Way of Water saa ensi-iltansa Suomessa keskiviikkona 14. joulukuuta.

Pirates of the Caribbean -elokuvat löytyvät suoratoistona Disney+:sta.