Ensimmäisen Blair Witch Projectin tekijät haluavat tehdä jatko-osan kauhuhitilleen

19.09.2011 09:41 | Muropaketin toimitus

Alkuperäisen The Blair Witch Project -elokuvan ohjanneet Daniel Myrick ja Eduardo Sánchez haluavat tehdä jatko-osan vuoden 1999 kauhuhitilleen. Tarkoitus on jatkaa siihen mihin viimeksi jäätiin, eli unohtaa flopannut Blair Witch 2: Book of Shadows kokonaan.

Uuden The Blair Witch Projectin kohtalo on Bloody Disgustingin haastatteleman Eduardo Sánchezin mukaan puhtaasti Lionsgate-studiosta. Ohjaajat ovat kehitelleet elokuvaa jo pitkään ja toteuttaisivat sen mielellään, jos aikataulut ja rahoitus saadaan kuntoon. ”Olemme nyt lähempänä elokuvan toteutumista kuin koskaan aikaisemmin, mutta siltikään homma ei ole takuuvarma”, Sánchez summasi tilanteen.

Mikäli kolmas The Blair Witch Project -elokuva tehdään, se ei huomioi vuonna 2000 ilmestyneen pikajatko-osan Blair Witch 2: Book of Shadows tapahtumia laisinkaan. Eduardo Sánchezin mielestä ”Varjojen kirjaa” ei olisi pitänyt kutsua heidän elokuvansa jatko-osaksi, mutta ei kuitenkaan hauku sitä, päinvastoin.

”Itseasiassa pidin jatko-osasta, mutta se sijoittui meidän elokuvamme luoman maailman ulkopuolelle. Eli jos aiomme tehdä jatko-osan ensimmäiselle Blair Witch Projectille, meidän täytyy pysyä sen omassa maailmassa, johon Book Of Shadows ei mahdu”, ohjaaja huomautti.

Lähde: Bloody Disgusting